Συγκεντρώσεις και συσκέψεις για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα σε όλη την Πελοπόννησο
Συγκέντρωση στο Άργος
Όπως καταγράφει ρεπορτάζ του ertnews.gr, νέα κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, στο Άργος.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στον κόμβο Μαλαχιά, με τη συμμετοχή παραγωγών, κτηνοτρόφων και φορέων της περιοχής.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στόχος είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και να συντονιστούν οι επόμενες κινήσεις.
Πρόσφατα, είχε προηγηθεί μεγάλη συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Άργους, όπου οι παρευρισκόμενοι παρουσίασαν τα αιτήματά τους και κατέθεσαν προτάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.
Συντονισμός δράσεων στην Τρίπολη
Το απόγευμα της Κυριακής, 7 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί περιφερειακή σύσκεψη στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο, με σκοπό τον συντονισμό όλων των παραγωγών της Πελοποννήσου και τη λήψη αποφάσεων για επόμενες ενέργειες.
Νέα κινητοποίηση στη Σπάρτη
Παράλληλα, κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στη Σπάρτη, στη νέα γέφυρα του Ευρώτα, τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα.
Η εκδήλωση έχει πανλακωνικό χαρακτήρα και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αγροτών από όλο τον νομό.



