Με μια ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη, για τις σχέσεις του με την Μαρία Καρυστιανού.
«Άκουσα τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει σε μια συνέντευξη του να τα βρούμε εγώ με την Μαρία Καρυστιανού αν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και ότι δεν φταίει η κυβέρνηση για το αν έχουμε κάποια κόντρα» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του στα Τέμπη.
«Σας πληροφορώ Υπουργέ ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την Μαρία και καμία κόντρα. Ίσα ίσα μας ενώνουν πολλά περισσότερα από ότι μας χωρίζουν» γράφει μεταξύ άλλων ο Νίκος Πλακιάς.
«Τώρα για το αν μπορούμε να τα βρούμε ακόμα περισσότερο θα σας έλεγα ότι δεν θα ήταν και ότι καλύτερο για εσάς. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν να ξαναγυρίσετε στο παλιό επάγγελμα σας αυτό του τηλεβιβλιοπώλη» καταλήγει στην ανάρτησή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Πλακιάς, έχει επαναλάβει σε σηλώσεις του πως εάν η Μαρία Καρυστιανού προχωρήσει σε πολιτική κίνηση θα κρίνεται ως πολιτικός και όχι ως συγγενής.
Άκουσα τον @AdonisGeorgiadi να λέει σε μια συνέντευξη του να τα βρούμε εγώ με την @mkaristianou αν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και ότι δεν φταίει η κυβέρνηση για το αν έχουμε κάποια κόντρα .
Σας πληροφορώ Υπουργέ ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την Μαρία και καμμία κόντρα .
Ίσα ίσα…— Plakiasnikos (@PlakiasNikos) December 22, 2025


