Βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα, προχωρώντας στον αποκλεισμό βασικών οδικών αξόνων, αλλά και παρακαμπτηρίων οδών, δυσχεραίνοντας έτσι τις μετακινήσεις πολιτών και τη μεταφορά εμπορευμάτων.
Σε δίωρο αποκλεισμό της κυκλοφορίας των φορτηγών από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (30.12.25) οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας στο μπλόκο της Σιάτιστας στην Εγνατία.
Όπως έχουν ανακοινώσει οι αγρότες το μπλόκο θα ανοίξει αύριο και μεθαύριο για να διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς.
Δύο νεαροί που ταξίδευαν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Πάτρα σταμάτησαν στο μπλόκο για να συμπαρασταθούν με τους αγρότες.
Όπως είπαν στην κάμερα του ERTNews οι δύο νεαροί είναι αθλητές του παρκούρ.


