Μαχαίρια έφεραν ένα ζευγάρι στον έλεγχο στα δικαστήρια Ευελπίδων
Συναγερμός σήμανε σήμερα (26/2) το πρωί στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, καθώς οι έλεγχοι ασφαλείας έφεραν στο φως ένα απρόσμενο εύρημα που έθεσε σε εγρήγορση τις αρχές.
Κατά τον τακτικό έλεγχο των αποσκευών, οι άνδρες της δικαστικής αστυνομίας εντόπισαν δύο μαχαίρια, μήκους περίπου 16 εκατοστών το καθένα, κρυμμένα εντός των τσαντών ενός ζευγαριού.
Η ανακάλυψη ήταν άμεση και οδήγησε στην προσαγωγή των δύο ατόμων, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν προσέλθει στο κτίριο για να επισκεφθούν την Εισαγγελία Ανηλίκων.
Οι δικαστικές αρχές κινήθηκαν ταχύτατα, εφαρμόζοντας τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα εξετάζουν το πλαίσιο και τα κίνητρα για την κατοχή των συγκεκριμένων αντικειμένων.
Το συμβάν έρχεται να προστεθεί στο κλίμα έντασης που διαμόρφωσε χθες το πρωτοφανές περιστατικό με τον δικηγόρο που εντοπίστηκε να οπλοφορεί εν ώρα δίκης στο Πρωτοδικείο.


