Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 19χρονος που συνελήφθη για την εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο στην Καλαμαριά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου Κλεομένη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ωστόσο, μετά από αίτημα της υπεράσπισής του, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, με την απολογία του να μετατίθεται για αύριο, Πέμπτη.
Σε βάρος του 19χρονου, καθώς και ενός ακόμη νεαρού ατόμου που δεν έχει συλληφθεί, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη, με τις δύο τελευταίες κατηγορίες να αποδίδονται από κοινού και υπό τις επιβαρυντικές διατάξεις του νέου Αθλητικού Νόμου.
Η υπόθεση συνδέεται με το περιστατικό βίας που σημειώθηκε στην Καλαμαριά και οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου, προκαλώντας έντονη ανησυχία.
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αναμένεται να απολογηθεί αργότερα σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, με τις εξελίξεις να θεωρούνται κρίσιμες για την πορεία της υπόθεσης.


