Θα αφομοιωθούν οι ισλαμιστές;

Οσοι επιδιώκουν να καθησυχάσουν τους Ελληνες για την καταστροφή του τρόπου ζωής τους, τον αποχριστιανισμό, τον εποικισμό από μουσουλμανικούς πληθυσμούς και τον εξισλαμισμό πάντα προσθέτουν στην προπαγανδιστική ρητορική τους μια φράση-κλειδί: «Η αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού». Θέτουν δε ως παράδειγμα την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία των Βορειοηπειρωτών (υπονοώντας με χυδαίο τρόπο ότι είναι κάτι ξέχωρο από τους Ελληνες) αλλά και ορισμένων Αλβανών, που ήρθαν εδώ να εργαστούν όταν κατέρρευσε η κομμουνιστική τυραννία στη χώρα τους.

Αφενός, οι Βορειοηπειρώτες είναι σάρκα εκ της σαρκός του έθνους μας και όποιος τους βάζει στο στόμα του μ’ αυτόν τον τρόπο προσβάλλει θυσίες και πατριωτική προσφορά αιώνων. Αφετέρου, μεγάλο ποσοστό των μουσουλμάνων της Βαλκανικής είναι εξισλαμισθέντες Ελληνες ή άλλοι χριστιανικοί πληθυσμοί που αλλαξοπίστησαν και συνεπώς βρίσκονταν και βρίσκονται διαρκώς σε ψυχολογική και πολιτισμική «γειτνίαση» με τον ελληνικό τρόπο ζωής.

Η ενσωμάτωση κάποιων εκ των μεταναστών, που ήρθαν από πρώην κομμουνιστικές χώρες, είναι κάτι εφικτό, μια και οι αναφορές, οι μνήμες και οι προσλαμβάνουσες αυτών των ανθρώπων δεν απέχουν πολύ από τις ελληνικές και τις δυτικές.

Τέλος, αυτή η διαδικασία ενσωμάτωσης έλαβε χώρα την εποχή που η Ελλάδα είχε χρήματα και αναπτυσσόταν οικονομικά. Στις περιόδους ανέχειας, ύφεσης και ξενοκρατίας είναι θέμα χρόνου να πάρουν το πάνω χέρι εκείνοι που θα πλειοψηφίσουν δημογραφικά.

Επίσης, το εθνικά ύποπτο κλισέ «η αφομοιωτική δύναμη του Ελληνισμού» ακούγεται στις ημέρες μας σαν κακόγουστο αστείο. Περνάμε μια περίοδο της Ιστορίας μας που η αγραμματοσύνη καλπάζει, η παράδοση πολεμιέται σκληρά από τη Νέα Τάξη, η χριστιανοσύνη βρίσκεται στο στόχαστρο του Ισλάμ

και ο Ελληνισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει ούτε καν εκείνους που κυβερνούν και οι οποίοι είναι θαυμαστές της ιδεολογικής γραμμής της Μαρίας Ρεπούση. Θα μπορέσει λοιπόν η πατρίδα μας να αφομοιώσει Ταλιμπάν από το Αφγανιστάν και μέλη του Ισλαμικού Κράτους, που επιβάλλουν τη θρησκεία τους με αποκεφαλισμούς και τρομοκρατικές επιθέσεις;

Απλά αδύνατον.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα