Η αλλαγή λαού, σχέδιο εν εξελίξει

Η «δημοκρατία» είναι το μόνο ΜΜΕ στην Ελλάδα που τόλμησε, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της έκδοσής της, να γράψει και να αποδείξει ότι υπάρχει εν εξελίξει ένα σχέδιο αλλαγής λαού.

Η εφημερίδα μας, χωρίς να μασά τα λόγια της και να καλύπτει τη φρικτή πραγματικότητα πίσω από προσχήματα, εύσχημες φράσεις κενές περιεχομένου και αρθρογραφία περί ανέμων και υδάτων, ξεσκέπασε τα πρόσωπα, τη μέθοδο και τις πράξεις εκείνων που θέλουν να γονατίσουν το έθνος, να διχάσουν την κοινωνία και να διαρρήξουν τη σχέση του λαού με τον Χριστό.

Φυσικά, η στάση μας έτυχε της αναμενόμενης «υποδοχής» από τους κύκλους της συμμαχίας των προθύμων, οι οποίοι συμμετείχαν με τον τρόπο τους στη γενοκτονία των Ελλήνων, που πραγματοποιείται με αιχμή του δόρατος το Μνημόνιο.

Την αδιαφορία ακολούθησαν οι χλευασμοί, στη συνέχεια οι μη πειστικές διαψεύσεις και, στο τέλος, η παραδοχή – αλλά με τη σημείωση ότι όλα γίνονται επ’ ωφελεία μας! Για το «καλό μας» η ύφεση, η ανεργία, η απώλεια εθνικής κυριαρχίας, η υπογεννητικότητα, η αύξηση της θνησιμότητας του πληθυσμού, η μετανάστευση των Ελλήνων, ο εποικισμός από ισλαμιστές.

Σε αυτόν τον κύκλο της καταστροφής προστίθεται και η είδηση που δημοσίευσε η «δημοκρατία»: «Προσλήψεις αλλοδαπών (εκτός Ε.Ε.) στο ΕΣΥ. Το πράσινο φως για την πρόσληψη στα δημόσια νοσοκομεία, στα νοσηλευτικά ιδρύματα και τα κέντρα υγείας αλλοδαπών και εκτός χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχουν εμπειρία στον χώρο της εστίασης, της φύλαξης και της καθαριότητας, δίνει το υπουργείο Υγείας με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή».

Αφού γίνεται η αρχή και η πολιτική βούληση για την «ένταξη» των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία είναι εκπεφρασμένη, το φαινόμενο δεν πρόκειται να σταματήσει. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τον νέο «θεσμό» που δημιουργείται στο υπουργείο Υγείας θα ακολουθήσουν και οι άλλοι τομείς του Δημοσίου.

Οι Ελληνες είναι ανεπιθύμητοι στην πατρίδα τους. Το μόνο που απαιτεί το κράτος από αυτούς είναι να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τις διώξεις εναντίον τους. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα