Εκτός νόμου οι Γκρίζοι Λύκοι

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο αρχηγός της μαφιόζικης εθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, η οποία εκφράζεται από το Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης, είναι ο σημαντικότερος κυβερνητικός εταίρος στην τουρκική κυβέρνηση. Σε αυτό το κόμμα-συμμορία φωλιάζει κομμάτι του τουρκικού υποκόσμου, όπως οι δολοφόνοι του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι κανονικότατη σπείρα, η οποία έχει έντονη παρακρατική δράση και μέλη της οποίας έχουν εμπλακεί μεταξύ άλλων σε εμπόριο ναρκωτικών, βιαιοπραγίες, τρομοκρατία, πολιτικές δολοφονίες (κυρίως Κούρδων αγωνιστών) και σε ένα σωρό άλλα αδικήματα.

Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα που λαμβάνει μία ηθικά ορθή και επιβεβλημένη απόφαση. Θα θέσει εκτός νόμου κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση (σε γαλλικό έδαφος) αυτής της συμμορίας. Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέ φέρεται ότι δήλωσε πως «η οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι είναι ιδιαιτέρως επιθετική, για να μην πω και περισσότερα, και την Τετάρτη θα παρουσιαστεί στο υπουργικό συμβούλιο ο φάκελος και εγώ θα έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω σε ένα διάστημα μέχρι και 15 ημέρες την πλήρη διάλυση-κατάργηση της οργάνωσης ομπρέλα ενάντια στην ισλαμοφοβία στη Γαλλία».

Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει αδρανής σε αυτή τη συγκυρία. Οφείλει να παρουσιάσει στους ευρωπαϊκούς θεσμούς τον δικό της φάκελο για τη δράση αυτής της συμμορίας και να επιδιώξει πάση θυσία να τεθεί σε παρανομία σε ολόκληρη την Ε.Ε. η δράση αυτών των παρακρατικών μαφιόζων που κυβερνούν την Τουρκία μαζί με τον Ερντογάν.

Φυσικά, πριν αναληφθεί τέτοια πρωτοβουλία από την ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει κηρυχθεί παράνομη κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση των Γκρίζων Λύκων σε ελληνικό έδαφος. Δεν είναι δυνατόν οι βαρόνοι της τουρκικής μαφίας και οι χορηγοί της ισλαμιστικής τρομοκρατίας να έχουν τη δυνατότητα να κινούνται «σαν στο σπίτι τους» στην πατρίδα μας.

Η Γαλλία άνοιξε τον δρόμο κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθήσουμε πράττοντας τα δέοντα. Να τεθούν οριστικά και αμετάκλητα εκτός νόμου οι Γκρίζοι Λύκοι, να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα στα μέλη της οργάνωσης και οι διωκτικές Αρχές να ελέγξουν εξονυχιστικά όσους σχετίζονται με αυτούς!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα