Η Ελλάδα εξισλαμίζεται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το τζαμί στον Βοτανικό την ίδια στιγμή που η Ευρώπη συγκλονίζεται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών. Το εξωφρενικό έχει
γίνει πλέον καθημερινότητα στην Ελλάδα και το παράλογο, άγραφος, απαράβατος νόμος…

Η κυβέρνηση, αντί να υπηρετήσει τον ελληνικό πολιτισμό, να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες, φροντίζει να ικανοποιήσει μια πάγια απαίτηση της Τουρκίας, η οποία πλέον μπορεί να πανηγυρίζει.

Η ημισέληνος, η οποία είχε αφαιρεθεί από τον οπτικό αλλά και πνευματικό ορίζοντα της πρωτεύουσας της χώρας, «καρφώνεται» πλέον στην καρδιά των Αθηνών και αποτελεί ένα πρώτης τάξεως προγεφύρωμα για την επέκταση της επιρροής της Τουρκίας.

Τα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εξυπηρετούνται ιδανικά από την ίδρυση τζαμιών σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλωστε, ένα από τα ποιήματα που συνηθίζει να απαγγέλλει σε συγκεντρώσεις ο Τούρκος πρόεδρος είναι το ακόλουθο: «Οι μιναρέδες είναι οι λόγχες. Οι τρούλοι είναι τα κράνη. Οι πιστοί είναι ο στρατός. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας».

Το «κατόρθωμα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει και ουσιαστική αλλά και συμβολική σημασία: το 2021, στα 200χρονα από το ξέσπασμα της Επανάστασης των Ελλήνων εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, θα λειτουργεί τζαμί στην Αθήνα και -πιθανότατα- εκείνην ακριβώς την περίοδο κορύφωσης των εορτασμών οι ισλαμιστές που ζουν στην Αθήνα (αφού προσεκλήθησαν -εμμέσως, πλην σαφώς- από τις αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις με επιδόματα και διάφορες παροχές) θα πιέζουν για την ανέγερση δεύτερου τεμένους, ισχυριζόμενοι ότι  αυτό που λειτουργεί είναι μικρό. Οπως έχει αποδείξει η πρόσφατη Ιστορία στη γηραιά ήπειρο αλλά και στην πατρίδα μας, όταν αρχίσει μια τέτοιου είδους κατηφόρα
δεν έχει τελειωμό.

Η συγκυρία είναι τόσο αταίριαστη για τα… θυρανοίξια και τη λειτουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, ώστε υποχρεώνονται ακόμα και οι πλέον καλόπιστοι παρατηρητές να αναρωτηθούν αν πρόκειται για αβλεψία, σφάλμα, επιπολαιότητα ή δόλιο σχέδιο εξισλαμισμού της πατρίδας μας και δορυφοροποίησης της χώρας προς την Τουρκία.
Ντροπή!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα