Οι νομοταγείς Έλληνες, βορά σε εγκληματίες

Η επαναλαμβανόμενη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θέλει να σώσει ζωές που μπορούν να σωθούν είναι υποκριτική. Την αναφέρει σχετικά με τους εμβολιασμούς αλλά δεν την εννοεί. Αν την εννοούσε, θα έπαιρνε μέτρα γενικά για την προστασία των ζωών των Ελλήνων και δεν θα επικεντρωνόταν μόνο στην υπόθεση των εμβολίων για τον Covid-19. Aλλωστε, τα καλάσνικοφ και τα μαχαίρια των μαφιόζων και των συμμοριτών αφαιρούν εξίσου τις ζωές και των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων.

Η «δημοκρατία» έχει αναφερθεί και καυτηριάσει δεκάδες φορές τον άθλιο νόμο Παρασκευόπουλου, που ρίχνει στα μαλακά ένα σωρό αποβράσματα της κοινωνίας, σκληρούς και αμετανόητους εγκληματίες, και τους στέλνει το μήνυμα ότι ουσιαστικά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν δίχως να πληρώσουν σημαντικό αντίτιμο γι’ αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε επισημάνει το πρόβλημα με αυτόν τον νόμο και είχε υποσχεθεί ότι θα τον άλλαζε άμεσα, μόλις θα κατακτούσε την εξουσία. Την κατέκτησε αλλά δεν τήρησε τον λόγο του. Το… πάρτι της εγκληματικότητας συνεχίζεται!

Οι δρόμοι των πόλεων θυμίζουν σοκάκια λατινοαμερικανικών μπανανιών, όπου τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αδίστακτοι δολοφόνοι εισβάλλουν σε σπίτια οικογενειών για να κλέψουν, υποβάλλοντας τα θύματά τους σε ανείπωτης σκληρότητας βασανιστήρια και πολλές φορές η ληστεία καταλήγει σε φόνο. Αγέλες εισαγόμενων βιαστών ασελγούν στα σώματα γυναικών και διαλύουν τις ζωές τους, ενώ απαθανατίζουν μάλιστα τα «κατορθώματά» τους σε βίντεο!

Αρκετά από αυτά τα «μπουμπούκια» είναι γνωστά στην Αστυνομία, η οποία τους συλλαμβάνει, τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη για τα… περαιτέρω και τελικά αυτοί αφήνονται ελεύθεροι γιατί έτσι αποφάσισαν δικαστές, που ερμήνευσαν και ακολούθως εφήρμοσαν με ανεξήγητα μεγάλη ανεκτικότητα, ελαστικότητα και… κατανόηση τους κείμενους νόμους.

Οι ανθρώπινες ζωές, η τιμή και η περιουσία των νομοταγών Ελλήνων δεν προστατεύονται από την κυρίαρχη πολιτική τάξη. Οι κυβερνώντες, που μας έχουν συνηθίσει να νομοθετούν κυρίως για τους εαυτούς τους, αν ενδιαφέρονταν για την πάταξη της εγκληματικότητας θα είχαν αλλάξει άμεσα επί το αυστηρότερο τη σχετική νομοθεσία. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα