Με την πατρίδα, όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η «δημοκρατία» επιβεβαιώθηκε. Οι αγώνες της εφημερίδας μας τελεσφορούν, γιατί βασίζονται στην αλήθεια. Αυτό το αποδεικνύει περίτρανα και η απόφαση της Δικαιοσύνης να ασκηθεί δίωξη στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή για παράβαση καθήκοντος για την περίφημη υπόθεση της Βιένης, όπου κατηγορείται ότι αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία από Αμερικανούς αξιωματούχους για το σκάνδαλο της Novartis.

Η «δημοκρατία» είναι η πρώτη και η μόνη εφημερίδα που αποκάλυψε αυτό το γεγονός, έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το θηριώδες σε μέγεθος σκάνδαλο της Novartis και έχει πληρώσει μέγα τίμημα για την επιμονή της να υπερασπίζεται την αλήθεια, αφού αποκληθήκαμε μέχρι και… σκευωροί για αυτό! Εκείνοι που έχουν βλάψει τα συμφέροντα του κράτους και εξαθλίωσαν οικονομικά τον λαό, εξανεμίζοντας πόρους του Δημοσίου, τόλμησαν να αποκαλέσουν «σκευωρούς» δημοσιογράφους και να κινήσουν νομικές διαδικασίες σε βάρος τους επειδή έκαναν το καθήκον τους.

Η «δημοκρατία» για τη στάση της στο ζήτημα της Novartis τέθηκε στο στόχαστρο των κύκλων που αντιλαμβάνονται την αλήθεια ως απειλή. Ενα από τα πολλά όπλα που χρησιμοποίησαν εναντίον μας ήταν ο οχετός λάσπης και η απόδοση της συμπεριφοράς μας σε… κομματική ταύτιση. Οι έχοντες πολλούς σκελετούς στις ντουλάπες τους έφτασαν στο σημείο να μας χαρακτηρίσουν «εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ»(!!!), παρουσιάζοντας τη δική τους βρόμικη στάση απέναντι στο σκάνδαλο Novartis ως ένδειξη κομματικής νομιμοφροσύνης. Λες και η διαφθορά έχει χρώμα, ιδεολογία και κόμμα.

Η «δημοκρατία», κατά παράδοση, στέκεται απέναντι στην εξουσία. Είμαστε απέναντι από κάθε κυβέρνηση που πλήττει το δημόσιο συμφέρον. Αυτό το κατάλαβαν καλά ο Γιώργος Παπανδρέου με το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, ο Λουκάς Παπαδήμος με τα «κουρέματα» των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τον ΕΝΦΙΑ, το υπαρκτό σκάνδαλο της Novartis κ.ά., ο Αλέξης Τσίπρας με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον χειρισμό της πανδημίας και το σκοτεινό καθεστώς το οποίο οικοδομεί.

Η «δημοκρατία» είναι με την αλήθεια, τον Χριστό, τον λαό και την πατρίδα. Όχι με τα κόμματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα