Σιωπή για τη βία των αλλοδαπών

Έγκυος ΑμεΑ βιάστηκε ομαδικά από Αφγανό και Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας και η «ελίτ» της παρακμής και της εθνοδιάλυσης σιωπά ένοχα. Ούτε πύρινες ανακοινώσεις από κόμματα και παρατάξεις διαβάσαμε ούτε είδαμε να δημοσιεύονται εκτενή αφιερώματα από τα -μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα και πακέτα Πέτσα– ΜΜΕ ούτε ενημερωθήκαμε για διαδηλώσεις «αλληλέγγυων» ούτε μάθαμε για εκφράσεις συμπάθειας από «διανοουμένους» ούτε χύθηκαν δάκρυα από την ευαίσθητη -σε άλλα θέματα- Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου.

Επιπλέον, στις «ενημερωτικές» σελίδες του διαδικτύου, οι οποίες εκφράζουν όσες θέσεις και απόψεις είναι αρεστές στην εξουσία, η είδηση παρατίθεται -έτσι, για να βγει η… υποχρέωση- με πολύ λίγα λόγια, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς σχολιασμό. Λες και πρόκειται για κλοπή πορτοφολιού ή ανταλλαγή ύβρεων μποτιλιαρισμένων οδηγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια σιωπή επικράτησε και σε άλλες περιπτώσεις βιασμών Ελληνίδων από αλλοδαπούς.

Ο λόγος της «αμέλειας» και της απροθυμίας των ισχυρών να ασχοληθούν είναι προφανής: Οταν οι δράστες είναι αλλοδαποί δεν εξυπηρετείται το σενάριο που παίζεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα – ότι οι λαθρομετανάστες και οι ισλαμιστές έποικοι, που μας στέλνει ο Ερντογάν, είναι καλοί και ευάλωτοι, και οι Ελληνες που πληρώνουν τα κόστη της συντήρησης των εποίκων είναι κακοί, ρατσιστές και εκμεταλλευτές.

Οι Έλληνες χρησιμοποιούνται σαν στόχοι εναντίον των οποίων εκτοξεύονται τα πάρθια βέλη της αυτοενοχοποίησης. Γι’ αυτόν τον λόγο, το κίνημα #MeToo φαίνεται να υπάρχει και να κινητοποιείται για όλες τις γυναίκες εκτός από τις Ελληνίδες, που έχουν πέσει θύματα ξένων.

Όλοι όσοι παράγουν κυρίαρχη ιδεολογία στην πατρίδα μας έχουν αποδείξει με τα λόγια, τις πράξεις και τις παραλείψεις τους ότι δεν βρίσκονται στο πλευρό των πολλών, αλλά «απέναντι». Η χώρα μας νοσεί βαριά και το έθνος βρίσκεται στα όρια του αφανισμού, επειδή οι εξουσιαστικές κορυφές των εξουσιών, που ορίζουν τον συλλογικό βίο, έχουν καταληφθεί από προσωπικότητες ανάξιες της Ελλάδας, των Ελλήνων, της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα