Διώξεις για Novartis προς παραδειγματισμό

Όποιος τολμήσει να φέρει στο φως τις βρομιές της εξουσίας και των ισχυρών θα κάτσει στο σκαμνί. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση, με τις δηλώσεις και τα έργα της, η κυβέρνηση. Αυτό αποδεικνύει και η κλήση σε απολογία της πρώην εισαγγελέως Κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη για τη δήθεν «σκευωρία Novartis». Το σκάνδαλο της Novartis, όπως εξελίσσεται στην Ελλάδα, είναι μια κραυγαλέα περίπτωση του τριτοκοσμισμού ο οποίος επικρατεί ως σύστημα στο κράτος που ελέγχεται από το σύστημα Μητσοτάκη.

Όσοι έχουν αποπειραθεί να ελέγξουν, να ερευνήσουν, να καταγγείλουν και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας είναι σήμερα ελεγχόμενοι και καταγγέλλονται ως… συνωμότες κατά του πολιτεύματος (!) από πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, που έχουν μολύνει με τη σαπίλα τους ολόκληρη τη χώρα.

Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής ή άσχετος με τα πολιτικά «ήθη» της χώρας για να μην αντιλαμβάνεται ότι η εξουσία με τις διώξεις όσων προσπάθησαν να αποκαλύψουν το σκάνδαλο Novartis θέλει να… παραδειγματίσει τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους και τους κρατικούς υπαλλήλους, που μπορεί να θελήσουν στο μέλλον να φέρουν στο φως ανάλογες υποθέσεις.

Η πρώην εισαγγελέας Κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη σε γραπτή ανακοίνωσή της σχετικά με την κλήση της σε απολογία επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Ως γνήσιο τέκνο της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Κρήτης, “δεν φοβάμαι τίποτα”, έχω την ελπίδα μου στον Θεό και γι’ αυτό είμαι ελεύθερη. Μου αρκεί που επιτέλεσα το καθήκον μου στο ακέραιο. Αυτή η βεβαιότητα και η ηρεμία θα είναι το οριστικό ζητούμενο για τους αληθινούς σκευωρούς, που ήδη ατενίζουν την ιστορική καταδίκη τους».

Αυτά τα λόγια εκφράζουν κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο και κάθε Ελληνα που δεν μπορεί να ανεχτεί τη μαφιοζοποίηση του δημόσιου βίου της χώρας. Το καλό -και σε αυτήν την περίπτωση- θα επικρατήσει και η αλήθεια θα φανερωθεί. Η αλήθεια, ως γνωστόν, δεν είναι παιδί της εξουσίας ή της αυθεντίας, αλλά του πανδαμάτορος χρόνου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα