Υποκρισία και υποκλοπές

Περισσεύει η υποκρισία και στον πολιτικό κόσμο αλλά και γενικότερα σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Από τη μια, βλέπουμε προανακριτική επιτροπή (αυτήν που ήταν σίγουρη ότι υπήρχε σκευωρία Novartis, αλλά τελικά απεδείχθη ότι ήταν εξαρχής σκάνδαλο) να καλοδέχεται προϊόντα υποκλοπών, όπως αυτά που «συνεισέφερε» ο Σάμπυ Μιωνής. Η αποδοχή αυτών των προϊόντων υποκλοπών του Μιωνή έγινε επειδή θεωρούσαν ορισμένοι ότι θα τους χρησίμευαν για να διωχθούν πολιτικοί αντίπαλοί τους. Από την άλλη πλευρά, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος -με πρώτη απ’ όλους την κυβέρνηση- δηλώνει… ανήσυχος και αγανακτισμένος με το ενδεχόμενο να γίνονται υποκλοπές σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η «δημοκρατία», που αποδεδειγμένα έχει στοχοποιηθεί από σκοτεινούς κύκλους, που επιδίδονται και σε υποκλοπές (μεταξύ άλλων κακουργημάτων), έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της είναι σημαντικά.

Γι’ αυτό, άλλωστε, εστάλη από τον εκδότη της «δημοκρατίας» κ. Ιωάννη Φιλιππάκη επιστολή στον πρόεδρο της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Αθανάσιο Μπούρα, όπου παρατίθεται μια σειρά από στοιχεία για τις υποκλοπές/hacking των λογαριασμών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) 17 βουλευτών (συμπεριλαμβανομένου και του e-mail του κ. Μπούρα), του κ. Ιωάννη Φιλιππάκη, στελεχών της «δημοκρατίας», δικηγόρων και άλλων προσώπων.

Όπως επισημαίνει ο εκδότης της «δημοκρατίας», τα κατατεθέντα στοιχεία «αποδεικνύουν τη διάπραξη των εγκληματικών ενεργειών των υποκλοπών/hacking την περίοδο 2015-16, όταν η “δημοκρατία” διερευνούσε τη “λίστα Λαγκάρντ”. […] Λόγω της ταχύτητας ολοκλήρωσης της ανακριτικής διαδικασίας απὀ την κυρία Αλεβιζοπούλου, δεν ήταν δυνατή η δρομολόγηση δικαστικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ για την αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων της λεγόμενης “ελληνικής πτυχής” του διεθνούς δικτύου παρακολουθήσεων».

Η έρευνα της υπόθεσης των παρακολουθήσεων και του κ. Ανδρουλάκη αλλά και των Ελλήνων βουλευτών, των στελεχών της «δημοκρατίας» και άλλων πολιτών την περίοδο που η εφημερίδα μας διερευνούσε την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» πρέπει να συνεχιστεί, να ολοκληρωθεί και όλα τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως να τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης και του ελληνικού λαού.

Αλλιώς, θα μείνουμε με μια σειρά από αόριστες διατυπώσεις που θα διατυπωθούν έπειτα από προσχηματικές διαδικασίες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα