ΜΚΟ σε ρόλο κατασκόπων

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες παίζουν ανθελληνικό ρόλο, πρακτορεύουν τα τουρκικά συμφέροντα και υιοθετούν πλήρως τις ανήθικες και ανυπόστατες κατηγορίες της γείτονος εναντίον της πατρίδας μας.
Μια από τις οργανώσεις που «καρφώθηκαν» προσπαθώντας να επαναλάβουν τα επιχειρήματα του Ερντογάν ακόμα και στον Ελληνα πρωθυπουργό είναι η Aegean Boat Report, η οποία απάντησε σε ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter που αφορούσε την τουρκική προκλητικότητα!

Ενώ υποτίθεται ότι αυτή η οργάνωση ασχολείται με τους «πρόσφυγες», η Aegean Boat Report στην απαντητική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανάρτηση λειτούργησε σαν… διπλωματική Αρχή της Τουρκίας και έγραψε τα ακόλουθα: «Το να γεμίσουν τα νησιά με αμερικανικό στρατιωτικό εξοπλισμό μπορεί να ιδωθεί από μερικούς ως πρόκληση, ειδικά από τη στιγμή που αποτελεί παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων του 1947».

Επίσης, η Aegean Boat Report συνόδευσε την ανάρτησή της με φωτογραφία που δείχνει αμερικανικά στρατιωτικά οχήματα να αποβιβάζονται σε νησί. Αυτή η φωτογραφία διακινείται από την Τουρκία. Ελήφθη από τις μυστικές της υπηρεσίες.

Το κυρίαρχο ζήτημα που αφορά όλους τους Ελληνες δεν είναι το πόσο πρακτόρικα και βρόμικα λειτουργούν διάφορες ΜΚΟ, αλλά για ποιον λόγο τούς επιτρέπει η κυβέρνηση να το πράττουν αυτό.

Στην πατρίδα μας, ακόμα και υπό τις παρούσες συνθήκες που καυτηριάζει καθημερινά η «δημοκρατία», υπάρχουν νόμοι περί κατασκοπίας και περί διατάραξης των σχέσεων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, καθώς και τα θεσμικά όργανα που οφείλουν να μεριμνήσουν για την εφαρμογή των νόμων.

Για ποιον λόγο, λοιπόν, επιτρέπεται σε αντηχεία της τουρκικής προπαγάνδας να κινούνται ανεμπόδιστα στην Ελλάδα, να συκοφαντούν την πατρίδα μας και να θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια – και μάλιστα η δράση τους να επικεντρώνεται στη συνορογραμμή με την Τουρκία;

Έχει ζωτική σημασία για τη χώρα μας να κινηθούν άμεσα οι Αρχές -με πρώτες όλων τις εισαγγελικές-, ώστε να πάψουν ορισμένοι να θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα