Η εγκληματικότητα υπό προστασία

Είναι αδύνατο να συμβιβαστεί οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος και ευσυνείδητος πολίτης με τη συνεχιζόμενη αθλιότητα της νομοθετικής και δικαστικής κάλυψης που έχουν παιδεραστές, βιαστές και πάσης φύσεως «δράκοι» που κυκλοφορούν ανενόχλητοι στις πόλεις, μακελεύοντας τις ψυχές και τα σώματα των θυμάτων τους.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο «βιαστής με το λευκό βαν», που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανήλικων παιδιών και μία απόπειρα, αποφυλακίστηκε και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ο παιδεραστής είχε αρχικά καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση, αλλά κάθισε μόλις έξι χρόνια στις φυλακές κι έπειτα αποφυλακίστηκε, χρησιμοποιώντας κι αυτός, όπως και όλοι οι άλλοι όμοιοί του, τα παραθυράκια του νόμου και τις ευεργετικές διατάξεις που διευκολύνουν τους εγκληματίες να μην παραμένουν για πολύ καιρό έγκλειστοι και να ξαμολιούνται στις πόλεις και στην περιφέρεια ώστε να συνεχίζουν τη δράση τους.

Όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ο «βιαστής με το λευκό βαν» κυκλοφορεί ελεύθερος στον Δήμο Λαυρεωτικής και κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως στις συζητήσεις του αναφέρεται σε σεξουαλικές διαστροφές και συχνάζει σε χώρους που βρίσκονται κοντά σε σχολεία.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι και ο «δράκος της Νίκαιας», που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και τον ανελέητο ξυλοδαρμό μιας 20χρονης κοπέλας, είναι ένας από τους ευνοημένους της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας. Το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλά η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Το 2018 είχε φυλακιστεί για απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας, αλλά αποφυλακίστηκε την άνοιξη του 2022.

Κάποιοι άνθρωποι με εξουσία στη Βουλή και στο δικαστικό σώμα έχουν εξαπολύσει μία άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της κοινωνίας, αντιμετωπίζοντας βιαστές και παιδεραστές με την επιείκεια που θα άρμοζε σε ανθρώπους που έκλεψαν ψωμί για να φάνε.

Σε αυτού του είδους τα εγκλήματα δεν χωρούν ούτε αναστολές ούτε «μεροκάματα» στη φυλακή ούτε υφ’ όρον απολύσεις. Το μόνο που τους αρμόζει είναι πολυετής παραμονή σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Η εγκληματικότητα πρέπει να πατάσσεται και όχι να ενθαρρύνεται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα