Σκιές πάνω από τις κάλπες

Η εξέλιξη του τεράστιου σκανδάλου των υποκλοπών αποδεικνύει ότι ένας από τους στόχους των αυτουργών, ίσως και ο βασικότερος, ήταν να νοθεύσουν τη βούληση του ελληνικού λαού και να επηρεάσουν με βρόμικο τρόπο την εκλογική διαδικασία!

Οι αρχικές υποψίες γίνονται βεβαιότητες, αν εξεταστούν προσεκτικά όσα ακούστηκαν χθες στην εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία ασχολείται με τη διερεύνηση των υποκλοπών και τη χρήση του λογισμικού παρακολούθησης Predator.

Στην PEGA κατέθεσαν για το θέμα ο πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Κωνσταντίνος Μενουδάκος και ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος, ενώ μίλησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης, που είχε πέσει θύμα παρακολούθησης τόσο της ΕΥΠ όσο και του Predator.

Ο κ. Ανδρουλάκης στην κατάθεσή του είπε -μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα: «Στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν εξαρχής η συγκάλυψη του παρακράτους που η ίδια δημιούργησε και αυτό αποδεικνύεται από δύο στοιχεία. Πρώτον, μετά την παρακολούθηση Κουκάκη γίνεται νόμος που απαγορεύει την ενημέρωση πολιτών – θυμάτων που δεν έχει βρεθεί κάτι μετά την παρακολούθησή τους. Δεύτερον, μετά τη δική μου αποκάλυψη της υπόθεσης του Predator και της παρακολούθησης του κινητού μου γίνεται νόμος που επιτρέπει την ενημέρωση τρία χρόνια μετά. Αρα, μετά τις εθνικές εκλογές».

Τα παραπάνω συνιστούν έμμεση μεν αλλά έντονη αμφισβήτηση του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας, μια και οι πολίτες θα μάθουν κατόπιν… εορτής ποιος ήταν ο ιθύνων νους της αθλιότητας των υποκλοπών.

Επίσης, με τα προαναφερθέντα πρέπει να συνεκτιμηθεί και μια φράση-κλειδί, την οποία είπε στην κατάθεσή του ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) Χρήστος Ράμμος, όταν αναφέρθηκε στο παράνομο λογισμικό Predator: «Οτι το κατασκοπευτικό λογισμικό είναι ένας τεράστιος κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

Τόσο βαριές καταγγελίες από τόσο επίσημα χείλη -και μάλιστα ανθρώπων που έχουν άμεση γνώση της υπόθεσης- και οι θεσμικοί παράγοντες που εξημάνησαν με τις αθλιότητες Πολάκη προσποιούνται ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα