ΜΠΑ_04-09-2012

ΣΤΗΝ Πορτογαλία (το πιο καλό και υπάκουο παιδί της τρόικας) το πρόγραμμα απέτυχε! Το έλλειμμα, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα κυμανθεί μεταξύ 6,7% και 7,1% του ΑΕΠ (με πρόβλεψη 4,5%!). Μιλάμε -εκ των υστέρων- για το πρώτο εξάμηνο του 2013. Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της συρρικνώνεται και η ανεργία καλπάζει με ρυθμούς Ελλάδας. Αμέ…

ΤΟ ΛΑΘΟΣ φάρμακο αυτών των γελοίων (επιεικής χαρακτηρισμός) που διαφεντεύουν την ευρωζώνη μεγαλουργεί, όπως βλέπετε! Κι αφήνει πίσω του μόνο συντρίμμια κι αποκαΐδια!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας -ας πούμε-, που βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε ύφεση, θα μείνει στην ίδια τραγική κατάσταση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2015 (αισιόδοξος είμαι) αν εφαρμοστούν αυτά τα παρανοϊκά μέτρα που απαιτεί το Βερολίνο. Τώρα μπαίνουμε στο βαθύ και κατασκότεινο τούνελ της Ιστορίας.

ΟΛΟΙ λένε ότι αυτή η βίαιη λιτότητα (η δημοσιονομική προσαρμογή) τελειώνει τα κράτη που δέχτηκαν να την εφαρμόσουν και κάποιοι εδώ μας… δουλεύουν, δηλώνοντας -με ύφος χιλίων καρδιναλίων- ότι «είναι η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα».

ΟΙ ΔΑΝΕΙΕΣ δυνάμεις, πάντως, βομβαρδίζουν κάθε μέρα την κυβέρνηση με απαιτήσεις που δεν χωράει ανθρώπου νους. Αίφνης χθες μάθαμε ότι ζητούν να καταργηθεί το πενθήμερο (Πώς; Τι; Ναι, ναι!)

ΕΞΑΗΜΕΡΗ (ή… επταήμερη) δουλειά βέβαια για όσους έχουν ακόμη κάποια εργασία – γιατί οι περισσότεροι είναι άνεργοι. Εκτός κι αν οι «σκοτεινοί ιππότες» πετάνε αυτήν τη φωτοβολίδα για να τρομάξουν οι (τρομαγμένοι) αρμόδιοι υπουργοί και να δώσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα!

ΑΚΟΥΣΑ χθες μια πρωτοφανή άποψη (από κυρία δημοσιογράφο) στο ραδιόφωνο. Οτι αν -λέει- στις επόμενες εκλογές (όποτε κι αν γίνουν) η Χρυσή Αυγή είναι πάνω από το ΠΑΣΟΚ (που θα είναι!), το πρόβλημα δεν θα το έχει το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ίδια η Δημοκρατία. Ανατριχιαστικά φασιστικό;

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ο Κ. Γκιουλέκας (που έκανε δώρο στον Μπουτάρη τον Δήμο Θεσσαλονίκης) να περιφέρεται στο site που τον… φιλοξενούν και να ισχυρίζεται ότι το καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο που… μοστράρει τελευταίως του το έχει παραχωρήσει η Βουλή. Κρείττον το σιγάν!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ στα της ΑΕΚ (συγχωρήστε το πάθος μου), που κατά τη γνώμη μου πρέπει να μετακομίσει -από… χθες αν ήταν δυνατόν- στη Ριζούπολη! Με τόσο αδύναμη ομάδα στο χαοτικό ΟΑΚΑ με 10.000 θεατές δεν έχει καμία τύχη! Θα μπορούσε να παίζει και στη Λεωφόρο μαζί με τον Παναθηναϊκό και να μοιράζονται και τα έξοδα λειτουργίας του γηπέδου.

Χ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα