Υπό την σκιάν του Λευκού πύργου_15-09-2012

Συνεχίζεται ο μετεκλογικός μεγάλος έρωτας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και του Ψωμιάδη. Ο Πανίκας υποδέχτηκε προχθές το απόγευμα στο περίπτερο που έχει η περιφέρεια στη ΔΕΘ τον Γιώργο Καρατζαφέρη. 

Ηταν μόλις ο δεύτερος πολιτικός αρχηγός μετά την Αλέκα Παπαρήγα που τον θυμήθηκε την περίοδο της έκθεσης και τον συνάντησε. Ολοι οι άλλοι τον αγνόησαν.

Αυτό που τον πείραξε πιο πολύ ήταν ότι δεν τον πήραν στο τηλέφωνο ούτε ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο κάποτε οι σχέσεις ήταν άριστες, αλλά ούτε οι υπουργοί της κυβέρνησης και ιδιαίτερα ο Κωστής Χατζηδάκης, που ήταν στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες, είδε όλους τους φορείς της πόλης, αλλά με τον Πανίκα δεν συναντήθηκε.

Θα μου πείτε, με ποια ιδιότητα πια να τον συναντήσει κανείς, αφού βρίσκεται σε αργία. Ελα, ντε…

Ετσι ο Πανίκας έβγαλε κάτι πύρινες ανακοινώσεις με αρκετή κριτική, ενώ χθες συνέχισε τις πιρουέτες του υποδεχόμενος τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο περίπτερο της περιφέρειας. Μάλιστα δήλωσε ότι η φωνή του προέδρου του ΛΑΟΣ λείπει από τη σημερινή Βουλή.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. Δημήτρης Τσάμης ανέβασε στο facebook μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Πρότεινε στον Πανίκα την ερχόμενη εβδομάδα να δει παλιούς προσκόπους. Μεγάλες αγάπες, σας λέω.

Μεγάλες αγάπες καταγράφονται εσχάτως και μεταξύ του Τσίπρα και του Μυλόπουλου. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε χθες το απόγευμα τις συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη με περιοδεία στην πρυτανεία του ΑΠΘ.

Μαζί με την περιοδεία του άρχισαν και τα σενάρια. Τι λένε τα σενάρια; Οτι στο πίσω μέρος του μυαλού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρχει η ιδέα να στηρίξει έναν πανεπιστημιακό ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης το 2014.

Ας μην ξεχνάμε ότι θα είναι οι πρώτες δημοτικές εκλογές όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κατεβάσει έναν υποψήφιο που θα του εξασφαλίσει ένα καλό ποσοστό.

Μπορεί αυτός να είναι ο Μυλόπουλος (αν ως τότε η δημόσια εικόνα του δεν τσαλακωθεί κι άλλο), μπορεί να είναι κάποιος άλλος πανεπιστημιακός.

Γι’ αυτό και το… μασάζ του ΣΥΡΙΖΑ προς την πρυτανεία του ΑΠΘ και η χθεσινή συνάντηση.

«Π. Μελάς»

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα