ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Κυριακή 26.11.2017

Τα σπάει το νέο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος «Ο Πρωθυπουργός». Τίτλος του, «Η δίκαιη διανομή του κοινωνικού μερίσματος στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη». Ερμηνεύει ο Αλέξης Τσίπρας. Αναζητήστε το μανιωδώς στο γιουτούμπε και πριν το παρακολουθήσετε, βάλτε κοιλεπίδεσμο διότι θα σας λυθεί το άντερο από τα γέλια. Προπαγάνδα για… καταναλωτές με νοημοσύνη λειχήνας.

Ενα
από τα πολλά βραβεία «Φιδεμπορία 2017» δεν είναι πια διαθέσιμο. Πάνω του σκαλίστηκε ονοματεπώνυμο και ιδιότητα. Θα το παραλάβει από τα γραφεία μας ο Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα απ’ όλα, το δικαιούται ex officio. Είσαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που σκίζει Μνημόνια, είσαι και διευθυντής. Θα ήταν σκάνδαλο να μην πάρεις τέτοιο βραβείο.

Ο Κώστας
Ζαχαριάδης, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να διακριθεί και να τιμηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων «Φιδεμπορία 2017» και για την ακόλουθη δήλωση που έκανε στο ραδιόφωνο Alpha 989: «Πολλά από αυτά που ζήσαμε κι εμείς ως κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 και ο ελληνικός λαός μέσα σε αυτές τις τρομακτικές δυσκολίες έπαιξαν και παίζουν ρόλο για την εξέλιξη των πολιτικών συστημάτων για όλη την Ευρώπη. Και η πανίσχυρη Γερμανία, η πολύ ισχυρή κυρία Μέρκελ, βιώνει ένα πρωτοφανές πολιτικό πρόβλημα».

Δηλαδή
, με τα παραπάνω εννοεί ότι η Μέρκελ έχει εκλογικά σφιξίματα τώρα γιατί το 2015 τη… στρίμωξε ο Βαρουφάκης με τα λαχουρέ πουκάμισα. Ελα όμως που στη Γερμανία δεν κλείσανε οι τράπεζες αλλά κλείσανε εδώ…

Η Μέρκελ
δεν ζορίστηκε με καθυστέρηση διετίας από αστροπελέκια όπως ο Μπαρούφας και η χαρωπή παρέα των εξαρχειακών ταβλαδόρων. Αυτοχειριάστηκε γιατί κάλεσε τους ισλαμιστές να εποικίσουν τη Γερμανία. Αυτό είναι όλο – συν τη διαρκώς εξαπλούμενη φτώχεια και την εξαθλίωση του γηγενούς πληθυσμού, που φύεται ακριβώς δίπλα στους ακμαίους δείκτες που μαγείρευε ο αξέχαστος Σόιμπλε.

Δεν
υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από την τάχα μου δήθεν έχθρα του ΣΥΡΙΖΑ στην αριστεία. Αφού όλοι τους έχουν βαρεθεί να μαζεύουν επαίνους, πρωτιές και βραβεία. Τις προάλλες οι Φραντσέζοι βράβευσαν τον Τσίπρα για το κουράγιο του και την επομένη ο ΟΟΣΑ μάς έδωσε την κούπα στην αύξηση φόρων για το 2016! Σήκωσέ το το τιμημένο εκκαθαριστικό, δεν μπορώ να περιμένω!

Η Ελλάς
υπό τον γενναίο κουβαλητή πολιτικής ευθύνης Αλέξη Τσίπρα ήρθε πρώτη σε επιμήκυνση φορομπηξίματος για το ανθηρό έτος 2016! Ο παρ’ ολίγον κατηργημένος ΕΝΦΙΑ, ο ρωμαλέος ΦΠΑ και οι σουραυλοειδείς ασφαλιστικές εισφορές καρφώνουν το σημαιάκι του ΣΥΡΙΖΑ στην καρδιά των φορολογουμένων. Ολος ο πλανήτης άναυδος με τις επιδόσεις μας.

π

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα