ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 11/09/2020

➥ Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέρος που θα μείνουν οι ταλαίπωροι πρόσφυγες, μετανάστες και οι κουβαλητοί του Ερντογάν έπειτα από την πυρκαγιά στη Μόρια.

➥ Ευτυχώς, η πατρίς διαθέτει μια Αριστερά, η οποία πλειοψηφεί στον μαγικό κόσμο των πολιτικών που έχουν φράγκα, έχουν και προβολή και ιδεολογικά κινούνται στη σοσιαλιστική έως και κομμουνιστική κλίμακα.

➥ Μόνο ο Παπαδημούλης με τα ακίνητά του μπορεί να βολέψει τουλάχιστον καμιά πεντακοσαριά αλλοδαπούς. Και εκείνος, αφού είναι τόσο ψυχοπονιάρης, δεν θα τους χρεώνει νοίκια, αλλά θα τους δίνει και κάνα χαρτζιλικάκι για να τη βγάλουν.

➥ Επίσης, οι κουκουέδες με το περιβόητο «σπίτι του λαού» μπορούν να στεγάσουν τουλάχιστον τους μισούς πυρόπληκτους λαθρομετανάστες.

➥ Τι να το κάνουν τέτοιο επικών διαστάσεων μέγαρο; Αφού με τους ψηφοφόρους που έχουν απομείνει στο ΚΚΕ υπάρχουν αναδουλειές. Αρα, οι κομματικές υπηρεσίες μπορούν να στριμωχτούν ακόμα και σε μισό όροφο.

➥ Ολοι οι υπόλοιποι χώροι του «σπιτιού του λαού» να δοθούν στους πρόσφυγες ως έμπρακτη απόδειξη της διεθνιστικής αλληλεγγύης του Κουτσούμπα και της Κεντρικής Επιτροπής.

➥ Οι συνασπισμένοι, που μας έχουνε πρήξει τα συκώτια με τις κλάψες τους για το κρίμα και το άδικο που κυβερνά την πλάση (όσο δεν κυβερνούν αυτοί), μπορούν να πάρουν στις επαύλεις τους όσους και το ΚΚΕ.

➥ Στους παραπάνω αλληλέγγυους μπορούν να συμπεριληφθούν και οι προβεβλημένοι άνθρωποι της ελληνόφωνης τηλεόρασης, των εφημερίδων, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, ορισμένοι υπερευαίσθητοι πανεπιστημιακοί πού ‘χουν φισκάρει τις τσέπες τους με μαρουλάκι (λεφτά δηλαδή) ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.ο.κ.

➥ Κάπου πρέπει να βάλουν ένα τέλος στο λαϊκιστικό παραμύθι ότι οι πλούσιοι αριστεροί αρέσκονται να επιδεικνύουν ανθρωπιστικές διαθέσεις με τα λεφτά των πολλών «αναχρονιστών» και «ψεκασμένων» της Δεξιάς.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα