ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 15/09/2020

➥ Έκαναν θραύση οι μάσκες της Κεραμέως! Πολλά άπορα ζευγάρια, που δεν είχαν το κονδύλι να βάλουν τέντες στα μπαλκόνια τους, τους τρώει ο βοριάς τον χειμώνα και τσιτσιρίζονται από το λιοπύρι το καλοκαίρι, βρήκαν τζάμπα ύφασμα.

➥ Τα μοντελάκια που έστειλε στα σχολεία η υπουργάρα με τη δυσοίωνη έκφραση μπορούν να απλωθούν από τη μια άκρη του μπαλκονιού στην άλλη. Μια χαρά τεντόπανα, δηλαδή.

➥ Πολλοί ισχυρίζονται ότι η αρχική έμπνευση προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις, και συγκεκριμένα από τους αλεξιπτωτιστές. Μάλιστα, επιδεικνύουν ως σχετικό ντοκουμέντο το εικαστικό Νο1 που βλέπετε εδώ.

➥ Άλλοι έχουν υιοθετήσει και διαδίδουν πιο σκοτεινές θεωρίες για την αρχική πηγή έμπνευσης των μασκών, που διανεμήθηκαν δωρεάν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Είναι το εικαστικό Νο2, που κοσμεί τη στήλη και το οποίο αναφέρεται στην περίοδο της Κατοχής.

➥ Όποια κι αν είναι η αρχική πηγή έμπνευσης για τις τεράστιες μάσκες που διανεμήθηκαν στα σχολεία, η αλήθεια είναι ότι η αριστεία του υπουργείου Παιδείας βγάζει πολύ γέλιο. Τόσο πολύ, που ήδη πέφτει κορόμηλο το δάκρυ…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα