ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 18/09/2020

➥ Ας ξεκινήσουμε τη συναρπαστική περιήγησή μας στην εξωτική χωματερή του ελληνόφωνου μικροκομματισμού και της πολιτικής εξαπάτησης με μια μικρή αγγελία:

➥ «Ααααβαβά. Λόγω μετακόμισης στο Μέγαρον Μαξίμου πωλούνται ελαφρώς μεταχειρισμένες μπακιρένιες σάρισες, απομιμήσεις του ήλιου της Βεργίνας και κάλπικες εθνικοπατριωτικές κορόνες σε τιμή μπιρ παρά! Μισό ευρώ το τεμάχιο ή μια ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων όλα μαζί! Πληροφορίαι κύριος Κυριάκος».

➥ Στη φωτογραφία Νο 1 (που είναι συλλεκτική) βλέπουμε τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη να ποζάρουν όλο καμάρι, λεβεντιά, περηφάνια στο συλλαλητήριο των Αθηνών εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.

➥ Τώρα, άραγε, πώς… εισέπραξαν τη δήλωση του Μητσοτάκη οι μπαρουτοκαπνισμένοι «μακεδονομάχοι» του υπουργικού συμβουλίου;

➥ Ο Τσίπρας, που του ’φυγαν τα σαγόνια να λιγουρεύεται ιστορικές ρεβάνς του «δημοκρατικού» στρατού και «δικαιώσεις» των σλαβόφωνων κατσαπλιάδων που ήθελαν «ανεξάρτητη Μακεδονία», και άκουσε από τη Ν.Δ. -δικαίως, δικαιότατα- τα εξ αμάξης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, άρχισε να κογιονάρει τον Μητσοτάκη για την επική φιλοσκοπιανή κωλοτούμπα.

➥ Ο πρώην πρωθυπουργός είπε στον Σκοπιανό Ζάεφ: «Είμαι χαρούμενος που η χώρα μου συνεχίζει να υποστηρίζει τη χώρα σου και τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα ως αντιπολίτευση ήταν εναντίον της. Σήμερα, όχι μόνο τη σέβεται, αλλά δίνει και μάχες για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

➥ Και, σαν να μην έφταναν όλα τούτα, έχομεν και τον τυφώνα – κυκλώνα – καταιγίδα – μπουρίνι που τον λένε «Ιανό». Φυλαχτείτε!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα