ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 13/01/2021

➥ Η Φώφη καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της πασοκάρας, η οποία τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη με την κωδική ονομασία ΚΙΝ.ΑΛ. (φάρμακο θυμίζει το όνομα για ένα κόμμα-φαρμάκι).

➥ Αυτή η είδηση με τις αναταράξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ., αν είσαι πιωμένος ή υπό την επήρεια παραισθησιογόνων, θα σου φανεί ως εξέλιξη κολοσσιαίας ιστορικής, οικονομικής και γεωπολιτικής σημασίας.

➥ Θα νομίσεις ότι αν την πας σε ανταλλακτήριο τιμαλφών και αντικών θα σ’ την αγοράσουν σε τιμή κοσμήματος, όχι χρυσού, ότι μπορεί να σου δώσουν τα λεφτά του Κροίσου, το χρυσό του Μίδα και μισό κιλό από τον σοσιαλισμό του Γιάννου.

➥ Πολύς κόσμος τα τελευταία χρόνια την έχει αναπτύξει αυτή τη διαστροφή. Δεν σκοπεύει να ψηφίσει ούτε μεταμφιεσμένη ούτε κανονική πασοκάρα αλλά παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις του κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα.

➥ Είναι Κίνημα που πέρασε από τα μπαλκόνια και τις πλατείες στα τηλεοπτικά πλατό. Οι πασοκτζήδες μπορούν να γίνουν θαυμάσιοι πανελίστες, κομπέρ, ανιματέρ, φροντιστές, μπούμεν και να αναλάβουν μια σειρά από καθήκοντα στον σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Αλλά ψήφους δύσκολα θα ξαναμαζέψουν. Και αυτό, εδώ που τα λέμε, είναι αναμενόμενο αλλά και επιβεβλημένο.

➥ Ούτως ή άλλως ο χώρος τους πλέον, ο πολιτικός, όχι αυτός των ακινήτων που δηλώνουν στο Ε9, έχει καταληφθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

➥ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Νέα Δημοκρατία διατήρησε την ονομασία αλλά στην ουσία της πολιτικής έχει δημιουργήσει κάτι ανάμεσα στο Ποτάμι, στον «ταύρο» του Στέφανου Μάνου, έχει στοιχεία από το θνησιγενές κομματίδιο της Ντόρας (άντε να θυμηθείς και το όνομά του τόσα χρόνια που έχουν περάσει) και ακόμα και από το κόμμα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αλλά Κεντροδεξιά Ν.Δ. δεν θυμίζει.

➥ Μα τώρα, γιατί τα γράψαμε όλα τούτα για τη Ν.Δ.; Α, ναι! Η Φώφη Γεννηματά καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. Κρίμα. Αλησμόνητος θα μας μείνει…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα