ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 26/01/2021

➥ Ούτε ένα εξώφυλλο ούτε μια καλή κουβέντα για την ομορφότερη γυναίκα που πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου και εξήλθε καθυβριζόμενη από έναν εσμό αλλόκοτων ανθρώπων, δίχως εκείνη να πειράξει κάποιον.

➥ Η Μελάνια Τραμπ είχε την ευλογία να γεννηθεί και να αναπτυχθεί ως ένα πλάσμα εκθαμβωτικού κάλλους, και την «ατυχία» ο σύζυγός της να είναι μισητός προς την παγκόσμια εξουσία – αν και υποτίθεται ότι εκείνος βρέθηκε στον ηγετικό πυρήνα της.

➥ Δεν άρεσε ο Τραμπ στους άρχοντες του κόσμου τούτου, και αυτό φυσικά επηρέασε και το πώς βλέπουν τη σύζυγό του τα αντικειμενικά (εδώ γελάμε) ΜΜΕ ολόκληρου του κόσμου.

➥ Αντιθέτως, η Μισέλ Ομπάμα ίσως να εκθειάστηκε περισσότερο και από τη Νεφερτίτη (αρχαία Αιγύπτια βασίλισσα, που έζησε μεταξύ 1370-1330 π.Χ. περίπου) αυτοπροσώπως, όταν της έπλεκε το εγκώμιο η ξελιγωμένη αυλή της.

➥ Το στιλ της Μισέλ Ομπάμα δεν θα μπορούσες να το πεις και τόσο υποδειγματικό. Ακόμα κι όταν προσπαθεί και το… παλεύει, φαίνεται ότι οι άνθρωποι που την ντύνουν δεν σκαμπάζουν και τόσο από στιλ, και καταφέρνουν να τη δείχνουν λες και ψώνισε από πανέρι της λαϊκής, βιαστικά, μια μέρα που ’βρεχε και δεν προλάβαινε να διαλέξει επειδή οι πλανόδιοι μάζευαν τους πάγκους.

➥ Κρίμα κι άδικο, βρε παιδί μου…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα