ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 19/03/2021

➤ Γελάνε και τα απούλητα χταπόδια στη Βαρβάκειο. Ξεκαρδίζονται οι γαρίδες, που ξέμειναν από την Καθαροδευτέρα. Χαχανίζουν κι οι σουπιές στα τελάρα. Το εξώφυλλο του «ΒΗΜΑγκαζίνο» (ένθετο περιοδικό με «Το Βήμα της Κυριακής») είναι αυτό στη φωτό νο 1.

➤ Βλέπουν καλά τα μάτια μας; Ο Κούλης ντυμένος Γιάννης Μακρυγιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου σε ρόλο Μπουμπουλίνας, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν Μαντώ Μαυρογένους, ο Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης, ο Τζο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης; Ελεος!

➤ Ομολογουμένως, όποιος το βλέπει νομίζει ότι πρόκειται για τρολιά, για φάρσα, ότι είναι δημιούργημα ανταγωνιστή του δημοσιογραφικού οργανισμού Μαρινάκη, που θέλει να σαρκάσει τον φιλοκυβερνητισμό των ΜΜΕ που ελέγχει.

➤ Κι όμως, είναι αληθινό το εξώφυλλο. Στα σοβαρά το έφτιαξαν – και αυτό είναι το πιο αστείο απ’ όλα. Ευτυχώς που γίνονται τέτοια στον Τύπο. Γεννούν κανονικές τρολιές, όπως οι συνθέσεις που βλέπετε παρακάτω…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα