ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 16/04/2021

➤ Η μονομελής επιτροπή για τα βραβεία τρολιάς ομοφώνως αποφάσισε να απονείμει εύφημο μνεία στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Το βραβείο δεν δίνεται επειδή έχει πείσει (σχεδόν) τους πάντες ότι σκαμπάζει από οικονομικά, αλλά για την αναπαραγωγή -με λίαν επιτυχές σχόλιο- παλαιού tweet της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη.

➤ Η κυρια Πελώνη παλιά -πολύ παλιά, αιώνες πριν-, το 2012, ήταν οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπεριφορά της και τα τουιταρίσματά της διέποντο από απροκάλυπτο συριζαϊσμό, γι’ αυτό είχε ποστάρει λιγωμένη: «Είναι ΘΕΟΣ ο Τσακαλώτος. Αυτό».

➤ Ο Τσακαλώτος, τώρα που έχουν… κρεμάσει κουδούνια στην Πελώνη οι συριζαίοι για τα μαχητικά, αλλά παλιά τουιταρίσματά της, ξαναπόσταρε την πελώνια ανάρτηση «Είναι Θεός ο Τσακαλώτος» με το σχόλιο «Υπερβάλλετε…»

➤ Το κακό με τον διασυρμό της Πελώνη δεν είναι ότι -καλώς- της υπενθυμίζουν τις απόψεις και τις θέσεις της, αλλά ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και δεν το δουλεύει καλά το ελληνικούλι…

➤ Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε: «Εγκαλούμαι επειδή έγραφα ως δημοσιογράφος ή επειδή δεν έσβησα τα tweet, όπως έκαναν άλλοι; Φτηνή τακτική, που χρησιμοποιούν οι τυμβωρύχοι του διαδικτύου».

➤ Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει ή να ενημερώσει την κ. Πελώνη ότι οι τυμβωρύχοι πλιατσικολογούν τάφους. Αυτοί που υπενθυμίζουν όσα έγραφε ποιον τάφο πλιατσικολογούν; Αυτόν όπου έχει θάψει τις ιδέες της; Τι έχει πεθάνει και το φέρνουν στο φως για να το πουλήσουν οι «τυμβωρύχοι» του διαδικτύου;

➤ Μήπως η κυρία Πελώνη θεωρεί ότι στον λογαριασμό της στο twitter έχει θαφτεί το πολιτικό μέλλον της στη Νέα Δημοκρατία; Ας ορίσει τι εννοεί με τον όρο «τυμβωρύχοι του διαδικτύου», προκειμένου να ενημερώσει τους ψηφοφόρους, που ανυπομονούν για να τη σταυρώσουν.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα