ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 22/04/2021

➤ Το γλείψιμο που πέφτει στους πολιτικούς -και ειδικά σε όλους όσοι ασκούν εξουσία- είναι αντιστρόφως ανάλογο με την αποτελεσματικότητά τους και τις δεξιότητές τους, και ευθέως ανάλογο με τη γελοιότητα των καταστάσεων και το εξωτερικό χρέος.

➤ Στη φωτογραφία Νο 1 βλέπουμε τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη να κορδώνεται μπροστά και πάνω από μια τούρτα, που τον παρουσιάζει σαν «Σούπερμαν».

➤ Στη φωτό Νο 2 βλέπουμε τι πιστώνει το φιλοκυβερνητικό γλείψιμο στον υπουργό Εργασίας, που γνωρίζει την κανονική (και «κανονική» εννοείται η κανονική, όχι το πολιτικάντικο ραχατιλίκι) εργασία μόνο ως λέξη. Η τούρτα γράφει: ΔΕΗ, Olympic Air, ΟΣΕ, συντάξεις.

➤ Δηλαδή, χωρίς Χατζηδάκη δεν θα τα είχαμε όλα τούτα. Γελάνε και τα μπρόκολα στα τελάρα, δηλαδή.

➤ Στη φωτό Νο 3 βλέπουμε να παρωδείται το φιλοκυβερνητικό γλείψιμο, με τον κινηματογραφικό Σούπερμαν να φορά μπλουζάκι με στάμπα τη φάτσα Χατζηδάκη.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα