ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Μ. Πέμπτης 29/04/2021

➤ Γιατί ξεπεράσαμε κατά πολύ τους 10.000 νεκρούς λόγω κορονοϊού, ενώ ο Μητσοτάκης μάς έχει κλειδαμπαρώσει στα σπίτια μας εδώ και περίπου έναν χρόνο; Διότι κατά την κυβέρνηση και οι… ειδικοί της.

➤ Η «δημοκρατία» την Τρίτη είχε ένα θέμα που αξίζει να διαβαστεί από κάθε ταλαιπωρημένο Ελληνα. Ο τίτλος ήταν: «Ο Ιωαννίδης γελοιοποιεί τους Έλληνες τηλελοιμωξιολόγους. Τους καταλογίζει ότι δεν έχουν γνώση του θέματος».

➤ Το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας αναφερόταν σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες στο λογοτεχνικό περιοδικό «Νέο Πλανόδιον» ο καθηγητής Παθολογίας, Ερευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης.

➤ Ο κ. Ιωαννίδης είναι ένας από τους επιφανέστερους και πιο επιδραστικούς, σε παγκόσμιο επίπεδο, καθηγητές Ιατρικής στον κόσμο. Η κυβέρνηση ούτε που έδωσε σημασία σε όλα όσα έλεγε και πρότεινε για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Προτίμησε τους δικούς της «ειδικούς».

➤ Για την επιστημονική κατάρτιση των επιλογών της κυβέρνησης είπε ο κ. Ιωαννίδης: «Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000 με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!»

➤ Κοντολογίς, ούτε με τα κιάλια δεν βλέπουν τους πρόποδες (πολλώ δε μάλλον την κορυφή) της παγκόσμιας κατάταξης των ειδικών επιστημόνων οι τηλελοιμωξιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

➤ Ομως, μήπως η χώρα δεν διαθέτει καλύτερους και έπρεπε να… βολευτούμε με ό,τι έχουμε; Ο κ. Ιωαννίδης απάντησε ότι, όπως προκύπτει από την έρευνα που έκαναν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, 64 επιστήμονες στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία για την πανδημία από αυτούς τους δέκα τηλε-ειδικούς.

➤ Παρά τα μέτρα τύπου Βενεζουέλας και Μογγολίας που πρότειναν οι τηλελοιμωξιολόγοι, και θανατικό αβέρτα έπεσε και η οικονομία καταστράφηκε και το εξωτερικό χρέος βάρεσε τιλτ και ο λαός έπεσε σε κατάθλιψη…

➤ Μας έφαγε αυτή η «αριστεία», βρε παιδί μου.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα