ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 16/06/2021

➤ Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν πουλάει μόνο νανογιλέκα, τάμπλετ και βιβλία, πουλάει και τρέλα! Για την ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπίων που φοράει φανέλες με το «Μακεδονία», παρά τις περί του αντιθέτου, τάχα, δεσμεύσεις τους στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο μπουμπούκος είπε:

➤ «Είναι μια εξαιρετικά προκλητική συμπεριφορά προς το σύνολο του ελληνικού λαού. Εγώ προσωπικά, όταν το βλέπω, μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση.

➤»Οι ισχυρισμοί τους είναι αβάσιμοι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει μηχανισμός επιβολής της συμφωνίας δείχνει και τα προβλήματα της συμφωνίας. Εγώ τηρώ τη συμφωνία παρά τις διαφωνίες, αλλά δεν θέλω να με πιάνουν κορόιδο. Προφανώς μας δουλεύουν κανονικά, αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο, μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο».

➤ Με λίγα λόγια, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι τους βλέπει να παραβιάζουν τη συμφωνία αλλά αυτός την τηρεί. Βλέπει ότι μας δουλεύουν κανονικά, εκείνος δεν θέλει να τον πιάνουν κορόιδο, αλλά εκείνοι τον πιάνουν κορόιδο!

➤ Αν βγάζετε άκρη με τα παραπάνω και αν εντοπίζετε ίχνος πολιτικής συνέπειας και εθνικής αξιοπρέπειας, παρακαλούμε να μας υποδείξετε πού βρίσκονται αυτά τα ίχνη για να τα εντοπίσουμε κι εμείς!

➤ Η κυβέρνηση των «μακεδονομάχων», που έταζε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών, βλέπει να την κάνουν πατσαβούρι οι ίδιοι οι Σκοπιανοί και προσπαθεί να την τηρήσει μονομερώς!

➤ Και μια κωμικοτραγική διάσταση της υποθέσεως: η κυβέρνηση των αρίστων με τον πρωθυπουργό, που είναι γιος πρωθυπουργού, δεν μπορεί να νικήσει διπλωματικά ούτε μια ομάδα ποδοσφαίρου ημιθανούς κρατιδίου, που, αν της σκάσει η μπάλα, θα δανειστούν μονωτική ταινία για να την μπαλώσουν και τρόμπα για να τη φουσκώσουν.

➤ Η κάλπικη αριστεία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδειχθεί στα εύκολα και όλοι οι λογικοί Ελληνες απεύχονται να υποχρεωθούμε να δοκιμαστούν όλοι τούτοι οι «άριστοι» σε δύσκολες καταστάσεις.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα