ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρακευής 25/06/2021

➤ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αν δεν βαριέσαι, εξήγησε στους ψηφοφόρους σου το εξής απλό: Θέλεις τα ανήλικα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε ομοφυλόφιλη πορνογραφία; Αν όχι, γιατί καταδίκασες το σχετικό νομοθέτημα της Ουγγαρίας και έκανες και δηλώσεις;

➤ Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας κατέστη το μαύρο πρόβατο της Ε.Ε. διότι ψήφισε τα ακόλουθα, τα οποία αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά: «Η πορνογραφία και το περιεχόμενο που εκφράζει τη σεξουαλικότητα ή προωθεί την παρεκτροπή της ταυτότητας του φύλου, την αλλαγή φύλου και τη ομοφυλοφιλία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμα στους κάτω των 18 ετών».

➤ Καταλαβαίνετε, αγαπητοί ψηφοφόροι, σε τι είδους λεβεντουριές χαρίζετε εξουσία, βουλευτικές αποζημιώσεις και αξιώματα;

➤ Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πολυτιμότερο «παίκτη» του Euro 2020. Είναι οπαδός της Δανίας και μεταφέρει με ευλάβεια, αυτοπεποίθηση και αξεπέραστη βιρτουοζιτέ 12 ποτήρια μπίρας, κατορθώνοντας να μην του χυθεί ούτε σταγόνα.

➤ Τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μας στον ίδιο και στους κολλητούς του που έχουν έναν τόσο καλό φίλο να τους προσέχει.

➤ Αφγανός βίασε νεαρή έγκυο κοπέλα με νοητική υστέρηση. Εκείνη σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια, ήρθαν τρεις Πακιστανοί, την οδήγησαν σε υπόγειο στον Αγιο Παντελεήμονα και τη βίασαν κι αυτοί. Η είδηση αυτή δεν χρειάζεται σχόλιο. Είναι η ίδια και σχόλιο και ανάλυση για την πολιτική σκηνή του τόπου.

➤ Να θεωρείτε πιθανό ο Αφγανός και οι Πακιστανοί να βγουν σύντομα από τη φυλακή (αν πάνε έστω και λίγο) και ύστερα να λάβουν επιδόματα και να κατηγορούν στη συνέχεια τους Ελληνες για ρατσισμό…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα