ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 20/07/2021

➤ Το κορονοπάρτι Μητσοτάκη στην Ικαρία ήταν μια πρώτης τάξεως επικοινωνιακή καταστροφή για έναν απλό λόγο: Κάθε φορά που σημειώνεται «διαρροή» αλήθειας για τη φύση και το ήθος των εξουσιαστών προς το κοινό, τα αποτελέσματά της είναι καταστρεπτικά για τους εξουσιαστές.

➤ O μπουμπούκος υπουργός Ανάπτυξης πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από την έλευσή του στη δεξίωση που παρέθεσε η Lockheed Martin στο πλαίσιο της διεθνούς αμυντικής έκθεσης DEFEA.

➤ Η απόπειρα εντυπωσιασμού του κοινού μάλλον δεν εστέφθη με επιτυχία, μια και η πόζα και η γωνία λήψης της φωτό είναι τέτοιες που «φωνάζουν» από μακριά για την επιτήδευση ανύπαρκτου μεγαλείου.

➤ Οταν κάποιος προσπαθεί να φανεί -με το στανιό- μεγαλειώδης, πιο πολύ γέλωτα παρά θαυμασμό προκαλεί σε όσους τον βλέπουν.

➤ Πάντως, στον συντάκτη του newsbreak.gr η επιτήδευση ανύπαρκτου μεγαλείου του μπουμπούκου υπουργού πυροδότησε τον μηχανισμό της έμπνευσης και εκείνος συνέταξε το ακόλουθο… επικό τρολάρισμα:

➤ «Μεγαλειώδης εμφάνιση του υπουργού ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στη δεξίωση της πανίσχυρης Λόκχιντ Μάρτιν, στο περιθώριο της μεγάλης αμυντικής έκθεσης DEFEA.

➤»Η αμφίεση, το στιλ και η σοβαρότητα του υπουργού εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους, ειδικά τους Αμερικανούς, αφού η όλη εικόνα παρέπεμπε σε έναν λευκό Ομπάμα, σε έναν John Kennedy, σε έναν μελαχρινό Κλίντον, που όμως διαθέτει την αποφασιστική έκφραση του Ρόμπερτ ντε Νίρο.

➤»Είναι βέβαιο ότι η εμφάνιση αυτή του υπουργού και η όλη του παρουσία θα μεταφερθεί αρμοδίως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι Ηνωμένες Πολιτείες άλλωστε, σε αντίθεση με τη Γερμανία, δεν ποντάρουμε σε κακομούτσουνους, τύπου Σημίτη, αλλά σε επιβλητικές παρουσίες, όπως αυτή του Αδωνη».

➤ Πολλά παρατήρησε ο συντάκτης του newsbreak.gr, αλλά του ξέφυγε ένα δυσάρεστο, το οποίο μάλλον δεν θέλησε να συνειδητοποιήσει (ένεκα της ανυποκρίτου λατρείας που τρέφει στο πρόσωπο του Αδωνη): Tην ιστορική μεν (Θουκυδίδου «Επιτάφιος» Β, 43), αλλά δυσοίωνη επιγραφή πάνω από το υπουργικό κεφάλι: «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα