ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 06/09/2021

➤ Ακόμα ένα δώρο του Μίκη Θεοδωράκη προς τον ελληνικό λαό: Την Πέμπτη, η Βουλή θα μείνει κλειστή ως ένδειξη απότισης φόρου τιμής στη μνήμη του.

➤ Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανέφερε σε ομιλία του τα ακόλουθα: «Την Πέμπτη δεν θα γίνει νομοθετική εργασία, σαν μια ελάχιστη ένδειξη τιμής προς έναν άνθρωπο, ο οποίος, παρ’ όλες τις συγκλονιστικές ιδιότητες που ταυτόχρονα είχε, ο ίδιος έθεσε πάνω απ’ όλες την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, την ιδιότητα του εκπροσώπου του ελληνικού λαού».

➤ Συνεπώς, και οι ίδιοι οι εθνοπατέρες αποδέχονται ότι με το να μη νομοθετούν τιμούν τη μνήμη ενός σπουδαίου Ελληνα. Αυτό αποτελεί μια καλή αρχή προς την αυτογνωσία.

➤ Αν οι βουλευτές θεωρούσαν ότι κάνουν καλό στον λαό και στην πατρίδα -που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε ο Μίκης-, τότε δεν θα ανέστελλαν τις νομοθετικές εργασίες, αλλά θα τις επιτάχυναν και απλώς θα φρόντιζαν να μην πραγματοποιηθεί συνεδρίαση την ώρα της κηδείας.

➤ Το σκηνικό με τις μεταλλάξεις και τους αντιπαθείς «ειδικούς», που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και ζητούν να εμβολιαστούν ακόμα και τα… σπερματοζωάρια, έχει επαναληφθεί τόσο πολλές φορές, ώστε δεν είναι πλέον εκνευριστικό, αλλά κουραστικό.

➤ Η μετάλλαξη «Δέλτα» εξαπλώνεται, την οποία δεν… πολυπιάνουν τα εμβόλια, και γι’ αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε σε ποσοστό 70%-80%. Μετά βγαίνει η μετάλλαξη «Μου», που μάλλον δεν την πολυπιάνουν κι αυτήν τα εμβόλια. Γι’ αυτό πρέπει να εμβολιαστούμε σε ποσοστό 125%.

➤ Υστερα θα βγει κι άλλη μετάλλαξη κι άλλη κι άλλη, και θα πρέπει να σουτάρουμε ενέσεις κάθε δωδεκάωρο, μέχρι μερικοί μερικοί να χτίσουν τείχος ανοσίας στη φτώχεια και την ανέχεια.

➤ Σε κάθε περίπτωση, θα είναι θαυμάσιο, δώρο Θεού, να τελειώσει αυτή η παγκόσμια υπερχλαπάτσα που μας ταλαιπωρεί εδώ και περίπου δύο χρόνια. Οχι μόνο θα σωθούν ζωές, αλλά και θα πάψουν να ξεμυτίζουν στις τηλεοπτικές οθόνες οι απεχθείς μουτσούνες πολλών μανιακών και καταθλιπτικών τύπων που απέκτησαν εξουσία.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα