ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 04/10/2021

➤ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεώρησε τα νέα λουξ τουριστικά καταλύματα των ισλαμιστών εποίκων που έχτισε η κυβέρνηση στη Σάμο (ενώ οι Ελληνες σεισμόπληκτοι τη βγάζουν σε τσαντίρια).

➤ Ο ελέω επιθέτου πρωθυπουργός χάρηκε τόσο πολύ με τις ανέσεις που θα έχουν οι άνθρωποι που έρχονται να μας αντικαταστήσουν, ώστε έγραψε στο twitter: «Η νέα δομή είναι σύγχρονη, ασφαλής, με ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο. Σκοπός της είναι να φιλοξενεί προσωρινά πρόσφυγες και μετανάστες έως ότου αξιολογηθεί αν αυτοί πρέπει να πάρουν άσυλο ή να επιστραφούν βάσει των διεθνών συμφωνιών στις χώρες προέλευσής τους ή στην Τουρκία».

➤ Ελάχιστη ώρα μετά την πρωθυπουργική ανάρτηση ήρθε η απάντηση από τον γνωστό συγγραφέα Γιάννη Κολοβό*, ο οποίος ασχολείται συστηματικά με τη λαθρομετανάστευση:

➤ «Δυστυχώς, κατά το 2020, η κυβέρνησή σας χορήγησε ΑΦΕΙΔΩΣ άσυλο σε σχεδόν 1 στους 2 αιτούντες (43%), με αποτέλεσμα να νομιμοποιήσει και εν μέρει να… μονιμοποιήσει την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στη χώρα μας 34.325 αλλοδαπών. Για επιστροφές / απελάσεις / επαναπατρισμούς ας μη μιλήσουμε…»

➤ Ο κ. Κολοβός συνόδευσε την απάντησή του με σχετικό πίνακα για τις αποφάσεις χορήγησης ασύλου που έδωσε η κυβέρνηση. Ο πίνακας είχε πρωτοδημοσιευτεί από τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Η Καθημερινή».

➤ Μάλλον ο πρωθυπουργός πιστεύει στο παλιό καλό, προπαγανδιστικό αξίωμα που λέει «ποτέ μην αφήσεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία».

➤ * Τρία βιβλία του Γιάννη Κολοβού σχετικά με τη λαθρομετανάστευση είναι τα: «Το κουτί της Πανδώρας. Παράνομη μετανάστευση και νομιμοποίηση στην Ελλάδα», «Μεταναστευτική πολιτική και ενσωμάτωση μεταναστών. Η περίπτωση της Ελλάδας», «Πολυπολιτισμικότητα; Οχι, ευχαριστώ!». Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πελασγός.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα