ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 08/10/2021

➤ Είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega: «Έχω μάθει για μια έρευνα για το ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι. Το προφίλ αυτών που αρνούνται τον εμβολιασμό. Θα την ακούσουμε σε λίγες ημέρες, είναι πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία. Και είναι ενδιαφέροντα… Θα το πω… Γιατί δεν είναι οι άνθρωποι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, όπως ορισμένοι νομίζουν. Όχι! Οι πιο χαμηλού μορφωτικού επιπέδου άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Οι ημιμαθείς είναι αυτοί. Κάποιοι απ’ αυτούς που ζουν ανάμεσά μας και θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα, και δεν ξέρουν την τύφλα τους».

➤ Το newsbreak.gr, από το οποίο αλιεύσαμε την είδηση, σχολίαζε την… ευαγγελάτειο ανάλυση αναφέροντας τα ακόλουθα: «Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος, που τον λάτρεψαν οι ρέκτες της trash-tv με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της “μάνας ρέιβερ”, έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ… αντικειμενικότητας και σοβαρότητος, όπου απεφάνθη για το πνευματικό επίπεδο των ανεμβολίαστων».

➤ Και γιατί να μην είναι αλήθεια; Ολα ισχύουν, αν τα πιστεύεις. Οι ημιμαθείς είναι ανεμβολίαστοι και οι… ολομαθείς βλέπουν Ευαγγελάτο.

➤ Επίσης, είναι αληθές ότι μεγάλη μερίδα του κοινού λάτρεψε την ευαγγελάτειο «διασκεδ-ενημέρωση» (σ.σ.: απόπειρα μετάφρασης του αμερικανικού νεολογισμού infotainment).

➤ Πέρα από τις επικές συνεντεύξεις που έδινε στον Ευαγγελάτο η μάνα ρέιβερ, ποιος μπορεί να λησμονήσει τις αποκαλύψεις για τις ταβανόπροκες στις πίτσες και τα ρυπαρά περιεχόμενα στρωμάτων (θυμάστε τους… κετσέδες;), τα επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ για το χουντογλέντι και όλα όσα στιγμάτισαν την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της σημιτικής ΠΑΣΟΚάρας;

➤ Ναι, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να γίνει ο μοναδικός παρουσιαστής που πρέπει να εμπιστευόμαστε για τη «διασκεδ-ενημέρωσή» μας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει και μερικούς καχύποπτους να σχηματίζουν άποψη.

➤ Οταν δείχνει ο Ευαγγελάτος προς την Ανατολή, οι καχύποπτοι ας κοιτάζουν προς τη Δύση και, όταν λέει «μέρα», να πηγαίνουν για ύπνο, γιατί βράδιασε.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα