ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 25/10/2021

➤ Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα μπορούσαν να σταματήσουν τον εποχούμενο που τους επιτίθετο με τηλεπάθεια, με παρακλήσεις, προσποιούμενοι ότι κοιμούνται (όπως πρότεινε κάποτε στους πολίτες ο απίθανος Τόσκας), με πολλούς τρόπους.

➤ Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αντί για πιστόλια θα μπορούσαν να κρατούν ανθοδέσμες, κουτιά με τουλουμπάκια, δεσμίδες με χαρτονομίσματα ή γούρια από πλανόδιους και να τους τα προσφέρουν.

➤ Δυστυχώς, η ΕΛ.ΑΣ. είναι οπλοφορούσα και δεν έχει διδαχθεί μεθόδους αναιμάκτου ανασχέσεως επίθεσης ατόμου που χρησιμοποιεί ως όπλο ένα όχημα. Γι’ αυτό πυροβόλησαν οι αστυνομικοί, γι’ αυτό διώκονται και γι’ αυτό μπορεί να τιμωρηθούν αυστηρά. Στην Ελλάδα η νομιμότητα κοστίζει.

➤ Εδώ και χρόνια το κράτος προστατεύει τους παραβατικούς από τον νόμο. Οι λόγοι είναι προφανείς: άλλοι από ιδεολογική τύφλωση, άλλοι από φόβο μην τυχόν και τους αποκαλέσουν «φασίστες» και άλλοι επειδή χαρτζιλικώνονται από τη νύχτα.

➤ Το μαύρο χρήμα είναι περισσότερο από το «λευκό» και παραμένει αφορολόγητο. Αν δεν έπεφτε μαύρο χρήμα δεξιά κι αριστερά, οι παραβατικοί δεν θα είχαν τόσο πολλές «συμπάθειες». Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

➤ Σε γενικές γραμμές οι νομιμόφρονες Ελληνες είναι αντιπαθείς στους έχοντες εξουσία. Χρησιμοποιούνται μόνο ως φορολογούμενοι, οι οποίοι πρέπει με τα χρήματά τους να καλύψουν τα έξοδα του αφανισμού του ελληνικού έθνους.

➤ Και το έθνος αφανίζεται με την υπογεννητικότητα αλλά και με το φευγιό των Ελλήνων από τον τόπο τους. Δεν φεύγουν μόνο για το μεροκάματο έξω αλλά και για να νιώσουν ότι ζουν σε κράτος με κανόνες. Δεν αντέχουν να βλέπουν να επιδοτούνται το έγκλημα και η παρακμή και να διώκεται η κανονικότητα.

➤ Είναι πολλοί αυτοί που λένε «πήγα έξω και βρήκα την υγειά μου». Το κακό είναι ότι πήγαν στο εξωτερικό και το χειρότερο είναι ότι δεν σκοπεύουν να γυρίσουν.

➤ Ο βίος στην πατρίδα μας είναι αβίωτος για τους περισσότερους. Αυτοί που κυβερνούν, για δικούς τους λόγους, πριμοδοτούν τον ισλαμικό εποικισμό και ενθαρρύνουν την… απόδραση των ντόπιων από την Ελλάδα.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα