ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 02/12/2021

➤ Πήγε τη μητέρα της στο Τζάνειο Νοσοκομείο, έβαλε αποκλειστική νοσοκόμα να της κρατά συντροφιά και να τη φυλάει, και τελικά, αντί για φύλαξη, η ηλικιωμένη γυναίκα έλαβε ένα γερό χέρι ξύλο. Η μισή, όπως έδειξαν τα σχετικά με το θέμα τηλεοπτικά πλάνα, είναι μελανιασμένη.

➤ Ηθικό δίδαγμα: Οπου φτωχός κι η μοίρα του. Σε ακριβό ιδιωτικό θεραπευτήριο δεν θα συνέβαιναν τέτοιες αθλιότητες. Η φτωχολογιά στην Ελλάδα θεωρείται του πεταματού και καλό είναι να ακολουθείται πιστά απ’ όλους η ενδεκάτη εντολή, που λέει «ου μπλέξεις».

➤ Η κόρη της ξυλοδαρμένης δεν πρόκειται να βρει το δίκιο της, διότι δεν προβλέπεται καμιά δικαιοσύνη για τους οικονομικά ανίσχυρους «ιθαγενείς». Ο,τι κι αν έκανε η αποκλειστική νοσοκόμα στη μητέρα της γυναίκας, που την εμπιστεύτηκε, θα πέσει στα μαλακά.

➤ Οι νόμοι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα των πλουσίων, των ισχυρών και των παραβατικών. Οι νομιμόφρονες είναι θηράματα και η κυνηγετική περίοδος διαρκής.

➤ Οι Ελληνες φορολογούμενοι χρησιμοποιούνται ως χρηματοδότες του αφανισμού του ελληνικού έθνους, και αυτή η επιχείρηση εξελίσσεται ταχύτερα του προβλεπομένου.

➤ Σχετική με τα παραπάνω είναι και η αχρείαστη αγωνία που νιώθουν οι άνω των 60 για την άποψη των συνταγματολόγων σχετικά με το κουλόσημο των 100 ευρώ σε όλους όσοι δεν εμβολιαστούν.

➤ Οι συνταγματολόγοι που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ θα το βρουν συνταγματικώς ορθό το μέτρο, και εκείνοι που τα πάνε καλύτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πουν ότι είναι αντισυνταγματικό.

➤ Αν η υπόθεση καταλήξει στη Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο της Επικρατείας, με διάφορα «ναι μεν, αλλά» και «επειδή» και «διότι» και «εφόσον», θα διαπιστώσει ότι καλώς μπήκε το πρόστιμο σε όσους μπήκε – να, όπως είχε αποφανθεί με το κερατόσημο του Βενιζέλου στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

➤ Δεν χρειάζεται να έχουμε αγωνία για τη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων. Θα κοιτάζουμε τι θέλει η κυβέρνηση και έπειτα θα διαπιστώνουμε ότι η Δικαιοσύνη τής έδωσε δίκιο.

➤ Ομορφος κόσμος!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα