ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 14/12/2021

➤ «Εάν αφαιρέσεις το κόστος ενέργειας από μέσα, δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα!» Τάδε έφη ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Aδωνις Γεωργιάδης σε εκπομπή του Mega.

➤ Αφού εκτόξευσε αυτόν τον πύραυλο, που είχε γομωθεί με ψυχότροπη εξουσιομανία και φτηνή προπαγάνδα, έδειξε να στριμώχνεται από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου (παρά το γεγονός ότι στο Mega τα ματσάκια της κυβέρνησης θεωρούνται… φιλικά και εντός έδρας).

➤ Και αφού στριμώχτηκε ο Άδωνις αποφάσισε να κάνει κριτική στον δημοσιογράφο για τις… περσινές εκπομπές του: «Έλεγε πέρυσι το Mega “τι ωραία που φτηναίνουν όλα”; Βγάλε μου μια κάρτα περσινή, που να έλεγες τι ωραία που φτηναίνουν όλα…» Μωραίνει Κύριος…

➤ Ο Δημήτρης Μουντζουράκης είναι δικηγόρος και έκανε μια επική ανάρτηση στο facebook για την κατάσταση των κτηματολογικών γραφείων και, εν προκειμένω, για αυτό της περιοχής Ζωγράφου. Αξίζει να τη διαβάσετε: «Ειδυλλιακό Κτηματολογικό Γραφείο Ζωγράφου… Ιδανικές συνθήκες δουλειάς (ή δουλείας και ουχί διόδου…).

➤»Αφού περιμένουμε στον δρόμο για πάντα… Αφού κλασικά “το σύστημα είχε πέσει” για κάνα μισάωρο και “δεν είχε ίντερνετ…” (Προφανώς, οι δύο [2] υπάλληλοι που τρέχουν για όλα είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.) Το μπόνους της ημέρας είναι ότι σήμερα έχει ΚΑΙ λαϊκή.

➤»Λατρεμένο στιγμιότυπο: Λαϊκατζής πωλητής μαϊντανού έδιωχνε από το πεζοδρόμιο κάποιες κυρίες που είχαν ξεροσταλιάσει στην αναμονή για φύλλο/διάγραμμα, φωνάζοντας σε άπταιστα σπασμένα ελληνικά: “Εντώ είναι λαϊκή!!!” Βασικά, κάτι άλλο είναι εντώ, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα…»
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα