ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 27/12/2021

➤ Αυτές τις ημέρες των εορτών, κατά παράδοση, φρίττουν οι Καλικάντζαροι. Δεν αντέχουν στην ιδέα της Γέννησης του Ιησού Χριστού.

➤ Έφριξε κι ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος είναι «ανακάλυψη» του Γιώργου Παπανδρέου, πρώην βουλευτής και υπουργός της πασοκάρας του ΓΑΠ.

➤ Ταυτόχρονα, ο Ηλίας Μόσιαλος είναι εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από το σύνολο του επιστημονικού δυναμικού, το οποίο διαθέτει η χώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Μόσιαλο επέλεξε για να εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν τον κορονοϊό.

➤ Ο Μόσιαλος, λοιπόν, αντί να σεβαστεί τον ελληνικό λαό και να μη θίγει τον πυρήνα της πίστεώς μας, στον οποίον περιλαμβάνεται η παρθενογένεση του Χριστού, σάρκασε ακριβώς αυτό με χυδαία ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

➤ Κι αφού εκφράστηκαν η δυσφορία και η έντονη αποδοκιμασία για την εωσφορική συμπεριφορά του Μόσιαλου την άγια γιορτή των Χριστουγέννων, εκείνος δεν καταδέχτηκε να πει ούτε μία «συγγνώμη».

➤ Ολα τα παραπάνω, βέβαια, δεν δείχνουν τόσο την αντιχριστιανική ιδεολογία του Μόσιαλου, αλλά την ποιότητα των επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον επέβαλε στον δημόσιο βίο μας και του ανέθεσε καθήκοντα εκπροσώπου της χώρας στους διεθνείς οργανισμούς για θέματα σχετικά με την πανδημία του Covid-19.

➤ Τον Μπογδάνο (φωτό) τον διέγραψε… στεγνά, όταν τόλμησε να κάνει ιστορική κριτική στα πεπραγμένα του ΚΚΕ. Τον Μόσιαλο τον διατηρεί στη θέση του, αν και καθύβρισε την Παναγία.

➤ Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι οι επιλογές που κάνει στα πρόσωπα. Και βλέπουμε σε ποια πρόσωπα ποντάρει ο πρωθυπουργός.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα