ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 21/02/2022

➤ Δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που καταζητείται από το Βρετανικό Συμβούλιο για κακοποίηση της αγγλικής γλώσσας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα και για τον μπουμπούκο του υπουργικού συμβουλίου, τον Άδωνι Γεωργιάδη.

➤ Δείτε στην εικόνα, που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, ανάρτηση του Αδώνιδος σε (περίπου) αγγλικά. Με το κόκκινο είναι οι διορθώσεις. «Αριστα 3», όπως θα έλεγε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

➤ Η Αριστερά και η κατοπτρική όψη της, εκείνη των λιμπεραλιστών, βουρλίστηκαν, φουρκίστηκαν, εξημάνησαν με την εικόνα του ιερέα να ευλογεί τα Ραφάλ.

➤ Ως αναμενόμενο, η ενοχική «Δεξιά» (ο Θεός να την κάνει) απάντησε με το τι κάνουν οι… άλλοι. «Να, και στην Ιαπωνία το κάνουν και στη Χαβάη και στη Ρωσία». Και δώσ’ του να ψάχνουν στο ίντερνετ να βρουν καμιά «δυτική» χώρα για να τη βάλουν σαν προοδευτικό φερετζέ του αγιασμού των μαχητικών αεροσκαφών.

➤ Μια αληθινά σύγχρονη και βαθιά προοδευτική πατριωτική παράταξη θα έλεγε σε όσους εξοργίστηκαν με τον ιερέα να αγιάζει και να ευλογεί τα Ραφάλ το εξής: «Δεν το κάνει κανείς “δυτικός” στον κόσμο. Μόνο εμείς. Μόνο εμείς ευλογηθήκαμε από τον Θεό να μπούμε ως έθνος σε τάφο, τον οθωμανικό, επί 400 χρόνια και να κατορθώσουμε να αποδράσουμε ζωντανοί. Ο Θεός ευλόγησε τα όπλα μας και μας ανάστησε εκ νεκρών τότε και τον θερμοπαρακαλούμε να τα ευλογήσει και τώρα».

➤ Σε όποιον δεν αρέσει ο παπάς που ευλογεί τα όπλα υπάρχει ξίδι άφθονο στο εμπόριο εξαιρετικής ποιότητας. Αντε και άσπρο πάτο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα