ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 27/01/2022

➤ Ο Frode Overland Andersen είναι πρεσβευτής της Νορβηγίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, θαυμαστής του ελληνικού πολιτισμού και καλός φίλος της πατρίδας μας.

➤ Μετά τη χιονοθύελλα, πήρε το φτυάρι και καθάρισε από τα χιόνια και τον πάγο τον χώρο έξω από την πόρτα της οικίας του. Το αποτέλεσμα το ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter.

➤ Ο Νορβηγός διπλωμάτης, χωρίς πολλά λόγια, με μια απλή φωτογραφία έστειλε ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα: να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλες τις περιστάσεις.

➤ Στο πολύπαθο Μαρούσι, με τον θεαματικά απόντα δήμαρχο και τις δημοτικές υπηρεσίες να απαντούν στις κλήσεις (των απελπισμένων δημοτών που ζητούσαν βοήθεια) ότι… αργούν, οι ιδιώτες για μία ακόμη φορά έδειξαν τον δρόμο.

➤ Ενας από αυτούς ο Γιώργος Δούκας, μέγας μάγιστρος των κρεοπωλών της πόλης του Αμαρουσίου. Ως επαγγελματίας διακρίνεται και για το εξής: όσο καθαρό (σε επίπεδο αποστείρωσης) δείχνει και είναι το κατάστημά του εξωτερικά, άλλο τόσο καθαρά και ποιοτικά είναι τα κρεατικά που διαθέτει στο κοινό.

➤ Εν μέσω χιονοθύελλας ο κ. Δούκας πήρε φτυάρι και καθάριζε τον χώρο μπροστά από το κατάστημά του. Δεν περνούσε ούτε άνθρωπος, επί ώρες, στην περιοχή. Απλώς εκείνος έχει συνηθίσει και του αρέσει να βλέπει καθαρό τον χώρο του.

➤ Αντί να καταριόμαστε το σκοτάδι, ανάβουμε ένα κερί. Αυτό επιβάλλει η κοινή λογική.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα