ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 17/02/2022

➤ Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, θα τονίσουμε το εξής: Εδώ διαβάσατε πρώτα (την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου) την υπόθεση του Sam Brinton (είναι ο όρθιος στη φωτογραφία), ο οποίος θα είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία υπεύθυνος για τα πυρηνικά απόβλητα της υπερδύναμης – ένα κλικ κάτω από τον αρμόδιο υφυπουργό.

➤ Η πρόταση σε αυτόν τον κύριο (;) να αναλάβει αυτό το πόστο στο υπουργείο Ενέργειας έγινε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

➤ Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι αυτή η ξεκάθαρα ψυχιατρικού ενδιαφέροντος περσόνα δηλώνει «οδηγός σκύλων». Δηλαδή, οι εραστές του ντύνονται με πετσιά σαν σκύλοι, εκείνος τους βάζει λουρί και τους σαλαγάει στις ρούγες.

➤ Οι ντελάληδες της παρακμής τον αποκαλούν «ακτιβιστή» για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των τραβεστί και των λεσβιών αντί να το πουν ευθέως: Ο τύπος δεν πάει καθόλου καλά, είναι για τα σίδερα και τον διόρισαν να χειρίζεται τα πυρηνικά απόβλητα της Αμερικής.

➤ Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί Αμερικανοί δηλώνουν τη θλίψη τους διότι η πατρίδα τους θυμίζει ολοένα περισσότερο κόμικς και όσοι ασκούν εξουσία παραπέμπουν σε μισοπάλαβους χαρακτήρες, οι οποίοι απέδρασαν από καρτούν.

➤ Ευθύνη για όλη αυτή την κατάντια δεν έχουν οι χρήζοντες ψυχιατρικής βοηθείας που, με την αλληλεγγύη την οποία δείχνoυν ο ένας προς τον άλλον, κατέλαβαν θέσεις οικονομικής, πολιτικής και «πνευματικής» εξουσίας.

➤ Την ευθύνη έχουν οι λογικοί, που τους παίρνουν στα σοβαρά, κάθονται και συζητούν μαζί τους και ανταλλάσσουν επιχειρήματα. Ποιος, άραγε, έχει καθίσει ποτέ να συζητήσει με τζαζεμένο για να αναδειχθεί στο τέλος… νικητής στην ανταλλαγή επιχειρημάτων;

➤ Το τέλος της παρακμής θα έρθει όταν η αλήθεια θα ακούγεται νέτη σκέτη από τα στόματα όσων γενναίων και αξιοπρεπών ανθρώπων θα θελήσουν να τη διατυπώσουν.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα