ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 24/03/2022

➤Με Μητσοτάκη, το ψωμί «ψωμάκι»! Ιδού το σύνθημα των ημερών. Ο Αδωνις, τις προάλλες, όταν ισχυρίστηκε ότι δεν κρυώνει κανείς στην Ελλάδα και πως η αγορά έχει πρόβλημα… ψυχολογικό, είπε πως πρέπει να εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση που τα έχει πάει τόσο καλά στα άλλα θέματα.

➤Μα, ποια είναι αυτά τα θέματα που τα έχει πάει καλά; Η ακρίβεια μήπως; Η πανδημία (κατά την οποία έχουμε ξεπεράσει τους 27.000 νεκρούς); Μήπως το εξωτερικό χρέος ή ο πληθωρισμός, όπου διεκδικούμε ακόμα και παγκόσμια ρεκόρ;

➤Πού έχει καλές επιδόσεις η κυβέρνηση και δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμη; Στην προπέτεια να κάνουμε τα σκυλάκια του καναπέ για λογαριασμό των Αμερικανών;

➤Κι οι Αμερικανοί πώς μας αντάμειψαν όταν τους δώσαμε μισή ντουζίνα βάσεις, λιμάνια και διευκολύνσεις μπιρ παρά; Ακύρωσαν τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, ο οποίος θα έδινε μια κάποια ισχύ… παραπανίσια στην Ελλάδα.

➤Αυτοί είναι οι Αμερικανοί: Τα θέλουν όλα πληρωμένα από εσένα και τα κέρδη δικά τους. Επίσης, αν επιθυμούν να καλοπιάσουν την Τουρκία (κάτι που κάνουν συχνά), πάλι από τα δικά μας τους δίνουν – και με τη φράση «δικά μας» εννοούνται συνολικά τα του Ελληνισμού.

➤Ο «Αττίλας» στην Κύπρο δεν θα είχε συμβεί, αν δεν άναβαν το πράσινο φως στα μεμέτια οι φίλοι μας οι Αμερικανοί. Αναψαν αυτοί το πράσινο φως και η «διεθνής κοινότητα» (άλλο ανέκδοτο τούτο) κρατούσε το… φανάρι στους Τούρκους.

➤Και τώρα, με τη Ρωσία, οι Αμερικανοί το παίζουν υπερδύναμη με έξοδα ευρωπαϊκά. Στην υπόθεση των κυρώσεων, που ήδη κοστίζουν στις ευρωπαϊκές τσέπες όσο περίπου και στις ρωσικές, οι κάτοικοι της γηραιάς ηπείρου έχουν πιαστεί υπερκορόιδα για να κάνουν τους πανίσχυρους οι γιάνκηδες!

➤Οι μόνοΙ ξύπνιοι είναι οι Τούρκοι, που κράτησαν ίσες αποστάσεις και, αφενός, τους εγκωμίασε ο Ζελένσκι, αφετέρου, θα ξεπλύνουν όλο το καθαρό και βρόμικο ρωσικό χρήμα που θα εισρεύσει στη χώρα τους – είτε σε μορφή μετρητών είτε αγαθών τα οποία δεν θα μπορούν να διαθέσουν κατευθείαν στις δυτικές αγορές οι Ρώσοι…

➤Εμείς θα μείνουμε με τον Κούλη να κάνει τον ηγέτη και τα χάρτινα καλαμάκια για να πίνουμε γρήγορα τον φραπέ, πριν λιώσουν…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα