ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 28/03/2022

➤Κάποιοι καλλιτέχνες, προσκείμενοι κυρίως στην Αριστερά, αποφάσισαν να κάνουν συναυλία υπέρ της ειρήνης, χωρίς να της δώσουν τέζα-ούλτρα αντιρωσικό χαρακτήρα.

➤Σε αυτή την πρωτοβουλία αντέδρασαν διάφοροι φιλοκυβερνητικοί και… ο γιος του πρωθυπουργού, διότι θεωρούν ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να ακολουθούν τη γραμμή της κυβέρνησης και να υποστηρίζουν την Ουκρανία, όχι γενικά την ειρήνη.

➤Ο πρωθυπουργικός κανακάρης έγραψε στο twitter: «Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».

➤Αντέδρασε κι ο Γρηγόρης… Ψαριανός (τώρα είναι υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Π. Πικραμμένου), δημοσιεύοντας παραποιημένη αφίσα της συναυλίας.

➤Και, ως απάντηση στις αντιδράσεις, κυκλοφόρησε η αφίσα που βλέπετε στην εικόνα 4.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα