ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 08/04/2022

➤Πρέπει να μάθουμε τα ονόματα των βουλευτών που σηκώθηκαν κι έφυγαν μόλις είδαν τον «μαχητή» του Τάγματος Αζόφ που έβγαλε ο Ζελένσκι σαν κρυφό άσο από το… κοντομάνικό του.

➤Αυτοί οι λίγοι που έφυγαν, αν υπήρξαν και δεν πρόκειται περί ευχάριστης αλλά αβασίμου φημολογίας, πρέπει να παίξουν σημαντικό ρόλο στα ελληνικά πράγματα, διότι έχουν κάτι το αξιοσημείωτο: δεν είναι ασπόνδυλοι.

➤Μακάρι στο Κοινοβούλιο να υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια που να μην ανέχονται τέτοια ξεφτιλίκια στον χώρο που αποκαλούμε «ναό» της δημοκρατίας.

➤Επίσης, αν αληθεύει ότι έφυγαν μερικοί μόλις έσκασε μύτη ο Αζοφίτης, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν βουλευτές που ενημερώνονται και γνωρίζουν στοιχειωδώς τι τους γίνεται!

➤Δυστυχώς, το να μη σκαμπάζουν τίποτα οι βουλευτές και να μην ενδιαφέρονται να μάθουν ισχύει από την εποχή τού «ναι σε όλα». Ψηφίζουν ό,τι να ’ναι κι ανέχονται όποιον να ’ναι, αρκεί να πέφτει το μηνιάτικο.

➤Δεν θυμόσαστε το περίφημο «δεν διάβασα το Μνημόνιο αλλά το ψήφισα» του βετεράνου πασόκου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη; Ε, ο Χρυσοχοΐδης δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας στη σύγχρονη κοινοβουλευτική ζωή.

➤Πάντως, από την πλευρά των εντολέων του Ζελένσκι (των Αμερικανών, δηλαδή) η όλη φάση δείχνει πως δεν τους αρκεί ο πλήρης έλεγχος συστημάτων εξουσίας όπως το ελληνόφωνο. Γουστάρουν και να μας ξεφτιλίζουν από πάνω!

➤Είναι δίχως άλλο εξευτελιστικό να μαζεύεται σχεδόν το σύνολο των βουλευτών μιας χώρας για να εμφανιστεί έπειτα από τον πρόεδρο χώρας ένας τύπος από νεοναζιστικό τάγμα, που φαντάζει επιεικώς… μαχαιροβγάλτης.

➤Οι Αμερικανοί σπάνε πολλή πλάκα με τους εκλεγμένους ηγέτες μας αλλά, δυστυχώς, αυτή η πλακίτσα γίνεται σε βάρος της χώρας και φτάνει σε εμάς με τη μορφή της τραγωδίας.

➤Ας ελπίσουμε και στην περίπτωσή μας να ισχύσει η παροιμία «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» και να γελάσουμε κάποτε εμείς σε βάρος εκείνων που στήνουν τέτοια σκηνικά.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα