ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 26/04/2022

➤ Ο Γιάννης Παγώνης είναι ένας από τους μαχόμενους Ελληνες της ακριτικής πλέον περιοχής του αθηναϊκού κέντρου. Αποκαλυπτικά για την κατάσταση στην καρδιά της πρωτεύουσας άρθρα του δημοσιεύονται συχνά στη «δημοκρατία».

➤ Αξίζει να διαβάσετε την καταγγελία του για τα τσαντιρομάγαζα αλλοδαπής ιδιοκτησίας, που λειτούργησαν παρανόμως την εορταστική περίοδο.

➤ «Αφού είχαμε στείλει έγγραφο στον ΠΘ, στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., στη ΓΑΔΑ, στον δήμαρχο Αθηναίων, στη Δημοτική Αστυνομία, με την απαίτηση να τηρηθούν οι αργίες και τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων των αλλοδαπών τις ημέρες του Πάσχα…

➤ Αφού τη Μεγάλη Παρασκευή κάναμε περιφορά με τα τσαντιρομάγαζα ανοιχτά και τους ιδιοκτήτες τους να μας φωτογραφίζουν ως αξιοθέατο…

➤ Βγήκα χθες, ανήμερα Κυριακή του Πάσχα, να διαπιστώσω τη γελοιότητα της Πολιτείας… Περιττό να σας πω ότι ΟΛΑ τα τσαντιρομάγαζα των αλλοδαπών ήταν ΑΝΟΙΧΤΑ… Κατέγραψα 101 από δαύτα (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εμπορικά) να λειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στην περιοχή μεταξύ των οδών Αγ. Μελετίου – Πατησίων – Ιουλιανού και Αχαρνών… Οχι σε όλο το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Να θυμίσω ότι η Κυριακή του Πάσχα είναι υποχρεωτική αργία…

➤ Αφού τα κατέγραψα, πήγα στο ακραία υποστελεχωμένο (γιατί κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι περαντζάδες) Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονος και κατέθεσα αναφορά με αριθμό πρωτοκόλλου για τα 101 τσαντιρομάγαζα, χωρίς να περιμένω να γίνει και κάτι.

➤ Αποτέλεσμα, τα τσαντιρομάγαζα να παραμείνουν ανοιχτά, μέχρι οι ιδιοκτήτες τους να αποφασίσουν κάποια στιγμή μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, κάποιοι και πολύ αργότερα, να κλείσουν.

➤ Ακόμη και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, επίσης υποχρεωτική αργία, τα τσαντιρομάγαζα παραμένουν ανοιχτά.

➤ Να σεβαστούν από μόνοι τους αποκλείεται… Είναι, όμως, η Πολιτεία πρώτα από όλα που δεν σέβεται τους Ελληνες και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Έχει δώσει το δικαίωμα στους αλλοδαπούς να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να έχουν οποιαδήποτε κύρωση.

➤ Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η Πολιτεία έχει αποφασίσει ότι το 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, ενδεχομένως και όλη η Αθήνα, θα κατοικείται από αλλοδαπούς… Επιθυμούν να διώξουν μέχρι και τον τελευταίο Ελληνα. Μόνον τότε κάποιοι θα δηλώσουν ικανοποιημένοι…

➤ Να μη βρίσω ημέρα που είναι…

➤ «Χριστός Ανέστη!»
π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα