ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 30/05/2022

➤Σήμερα στις 19.00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, ο Σύλλογος Επιστημόνων Χαλανδρίου «Ευριπίδης» πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση. Κύριο θέμα της είναι «Επιστροφή στην Πόλη μας» και τη σχετική με αυτό ομιλία θα κάνει ο δημοσιογράφος της «δημοκρατίας» Παναγιώτης Λιάκος.

➤Επιπλέον, θα τιμηθεί και μια σειρά από σημαντικές προσωπικότητες που διακρίθηκαν στον τομέα τους, μεταξύ άλλων ο καθηγητής Ορθοπεδικής Παναγιώτης Σουκάκος. Πέρα από τη λαμπρή πανεπιστημιακή και επαγγελματική σταδιοδρομία του, ήταν ο πρώτος δημότης της πόλης που ίδρυσε (το 1958) μορφωτικό-επιστημονικό σύλλογο για το Χαλάνδρι.

➤Επίσης, θα τιμηθούν ο αξέχαστος ηρωικός ψαράς Κωνσταντίνος Αρβανίτης, που έσωσε πολύ κόσμο στην πυρκαγιά στο Μάτι (πέθανε τον Αύγουστο του 2019 και το βραβείο θα παραλάβει ο γιος του) και ο λιμενικός Νίκος Καραμπουρνιώτης, που όρμησε με αυταπάρνηση στο πύρινο τείχος για να γλιτώσει ανθρώπινες ζωές.

➤Επιπλέον, τιμητικές διακρίσεις θα παραλάβουν ο Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας, ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο ζωγράφος και καθηγητής στην ΑΣΚT Σταυριανός Κατσιρέας, ο Ιωάννης Υφαντόπουλος, καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα