ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 07/06/2022

➤Η υπόθεση των πανελλαδικών εξετάσεων είναι πικρή, δυσάρεστη, άχαρη, αλλά αναπόφευκτη, αν έχεις στόχο να σπουδάσεις σε ελληνικό πανεπιστήμιο και οι δικοί σου δεν ανήκουν στην… αριστεία του χρήματος για να σε στείλουν μια ξεγυρισμένη Αμερική για να επιστρέψεις με «βαρύ χαρτί» και ελαφρόμυαλες πολιτικές φιλοδοξίες.

➤Οποιος αποτύχει μπορεί και πρέπει να ξαναδοκιμάσει. Η επιμονή και η υπομονή είθισται να φέρνουν αποτελέσματα. Αν δεν μπει το γκολ με το πρώτο σουτάκι, μπορεί να μπει με το δεύτερο ή και με το τρίτο.

➤Καλή επιτυχία να έχουν οι νέοι και είθε να περάσουν στις σχολές που επιδιώκουν και να υπηρετήσουν με ευσυνειδησία την επιστήμη τους.

➤Ο Βρετανός με το ράστα μαλλί (φωτό) και τα αφρικανικά χαρακτηριστικά αποπειράθηκε να κάνει παρανάλωμα του πυρός μια περιοχή με σπάνιας ομορφιάς δασικό περιβάλλον και πλούσια πανίδα, τη λίμνη Μπελέτσι.

➤Τον είδαν την ώρα της «δουλειάς» διερχόμενοι πολίτες, τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία και έτσι συνελήφθη το εισαγόμενο μπουμπούκι, που ερχόταν συχνά στην Ελλάδα και είχε στην κατοχή του «πακιστανικά» κινητά τηλέφωνα.

➤Αν οι πολίτες έχουν αυτιά και μάτια ανοιχτά και επαγρυπνούν, δύσκολα μπορούν να ευοδωθούν απόπειρες σαν αυτή του… ράστα. Είναι τεράστια η δύναμη των πολλών και μπορεί να κάνει θαύματα!

➤Και οι περιποιημένες ανακρίσεις μπορούν να κάνουν θαύματα και να πείσουν τον Αγγλο εμπρηστή να μιλήσει και να αποκαλύψει για λογαριασμό τίνων προσπάθησε να βάλει τη φωτιά.

➤Πάντως, τη φωτιά στην Ανω Γλυφάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του προέδρου των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ Κώστα Μανιάτη, την έβαλε ένα πουλί! Το πουλί έκατσε σε σύρμα, πήρε φωτιά, πέταξε φλεγόμενο και μετέδωσε τη φωτιά!

➤Μπορεί αυτό το πουλί να έμοιαζε και με πτεροδάκτυλο ή με τον δράκο του παραμυθιού που ξερνάει φλόγες.

➤Τι τραβάμε και τι ακούμε, Θεέ μου…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα