ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 22/06/2022

➤Η Ματίνα Παγώνη είναι πανελίστρια της τιβί που εμφανίζεται σε εκπομπές με την ιδιότητα της προέδρου της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

➤Τη γνωρίσαμε λόγω κορονοϊού και πολλοί εξ ημών ανυπομονούμε να τη λησμονήσουμε, να εξαφανιστεί από τις τηλεοπτικές εκπομπές, να μείνει η μορφή της σαν μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.

➤Η ίδια, όμως, μας απείλησε ότι μπορεί να πολιτευτεί και η μορφή της να μας έρχεται σαν απειλητική οπτασία με την υπογάλαζη ακτινοβόλο παραίσθηση της τιβί και στα τηλεοπτικά πάνελ και στο Κοινοβούλιο! Quelle décadence, quelle catastrophe (οποία παρακμή, οποία καταστροφή) που θα ‘λεγαν και οι Γάλλοι φίλοι μας.

➤Για την ακρίβεια, η κυρία Παγώνη είπε: «Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Οταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα».

➤Αν βάλει υποψηφιότητα η κυρία Παγώνη, μάλλον θα εκλεγεί (μια και πάμπολλοι ψηφοφόροι «σταυρώνουν» όποιον βλέπουν στην τηλεόραση) και το να καταλάβει μια έδρα στο Κοινοβούλιο θα είναι απολύτως αρμοστό για τον πολιτικό βίο μας.

➤Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Μαΐου 2021 η κυρία Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και είπε χασκογελώντας ότι εκείνη ουδέποτε έστειλε SMS για να εξέλθει της οικίας της – μια υποχρέωση που επέβαλε σε όλους η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την απειλή προστίμων.

➤Η φωτογραφία που κοσμεί το άρθρο είναι από εκείνη ακριβώς τη στιγμή που η κυρία Παγώνη χαχάνιζε με την παραδοχή της.

➤Κι αυτή η παραδοχή ουδέναν υπεύθυνο οδήγησε να την αποβάλει από κάθε επιτροπή ειδικών στην οποία συμμετείχε. Και ο Ιατρικός Σύλλογος δεν την κάλεσε σε απολογία. Και ουδείς τηλεοπτικός δημοσιογράφος δεν την πίεσε με ερωτήσεις ενώπιον συναδέλφων της και εκπροσώπων της εκτελεστικής εξουσίας για να εξηγήσει για ποιον λόγο το έκανε αυτό.

➤Η κυρία Ματίνα Παγώνη είναι μια απαραίτητη προσθήκη για τη Βουλή. Της ταιριάζει γάντι.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα