ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 20/07/2022

➤Ο Ιλον Μασκ πήγε στη Δήλο και «εντυπωσίασε», καθώς λένε, τους συνομιλητές του δείχνοντας ότι γνωρίζει πολλά για την ιστορία του νησιού.

➤Είναι θετικό ότι πήγε ο Μασκ στη Δήλο, διότι αρκετοί συμπατριώτες μας, που λατρεύουν να αντιγράφουν τους θεωρούμενους επιτυχημένους Αμερικανούς, θα μάθουν ότι υπάρχει κι αυτό το νησί.

➤Επίσης, ο Μασκ έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο twitter με τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τον Μέγα Αλέξανδρο και τα ξελιγωμένα (για αναγνώριση, συχαρίκια και… επιβεβαίωση από τους Αμερικανούς) ΜΜΕ και οι ομοειδείς με αυτά πολιτικοί πανηγύρισαν έξαλλα!

➤Λες κι αν δεν πει ο Μασκ για τον Σωκράτη και τον Μεγαλέξανδρο, αυτοί δεν έχουν αξία.

➤Ο βδομαδιάτικος κορονοϊός δεν είναι απειλητικός σαν τον ημερήσιο. Να, όταν διαβάζεις ότι μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε 148.435 κρούσματα, 200 θανάτους και 115 διασωληνωμένους, δεν σκιάζεσαι όσο όταν άκουγες πολύ μικρότερα νούμερα, αλλά σε ημερήσια βάση.

➤Το 2020, ας πούμε, αλλά και το 2021 -όσο βρίσκονταν στο άπαρτο τηλεοπτικό μετερίζι τους ο στρατηγός τσέπης Χαρδαλιάς και ο ευσυγκίνητος Τσιόδρας- άκουγες για πέντε νεκρούς και για 100 κρούσματα και σου έφευγε η ούγια από τον τρόμο. Τώρα που πεθαίνουν εκατοντάδες αισθάνεσαι πως δεν τρέχει σχεδόν τίποτα – κι αυτό συμβαίνει επειδή το λέγει η κυβέρνησις.

➤Η κυβέρνησις έχει πάντα δίκιο, ακόμα κι όταν οι αριθμοί και η κοινή λογική διαφωνούν με εκείνην.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα